Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvara ured za građane

ŠUTNJOM SU SLUŽILI BIRAČIMA 'Kada bi prošli Knin, zaboravili su odakle su, tko ih je izabrao...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta, danas u Sinju otvara ured za građane, jer kako je napisao u svojem postu na Facebooku, 'moja je obaveza da služim narodu'.

No, Miro Bulj kaže i kako ga je na to ponukala dosadašnja praksa saborskih zastupnika iz Cetinskoga kraja i Dalmacije koji su 'šutnjom' služili onima koji su ih birali.

'Kada bi prošli Knin, zaboravili su odakle su, tko ih je izabrao i da ih narod plaća', napisao je Bulj.

Njegov post na Facebooku pročitajte u cijelosti:

U skladu s mojim predizbornim sloganom 'IZ NARODA ZA NAROD' i temeljem obećanja danog u predizbornoj kampanji, otvaram ured u kojem ću primati građane, boriti se za njihova prava i poduzimati sve što je u mojoj moći da se njihovi problemi riješe i nepravde isprave.

Na to me ponukala dosadašnja praksa saborskih zastupnika iz Cetinskoga kraja i Dalmacije koji su „šutnjom“ služili onima koji su ih birali. Kada bi prošli Knin, zaboravili su odakle su, tko ih je izabrao i da ih narod plaća.

Moja je obveza da služim narodu!

Ured će raditi kad nisam u Saboru i u njemu ću primati građane s njihovim prijedlozima i problemima. O radnom vremenu ureda i terminima, bit će govora sutra na tiskovnoj konferenciji.
‪#‎BašZato‬, u utorak u 11h kao saborski zastupnik Mosta nezavisnih lista, otvaram ured u Sinju na adresi Tripalov voćnjak 5.

Saborski zastupnik MOST nezavisnih lista, Miro Bulj.
 

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene