Zoran Milanović je danas u središnjici SDP-a dogovarao daljnje poteze. Šef Milanovićeva stožera Orsat MIljenić izjavio je nakon sastanka da stožer sada nastavlja raditi kao Ured izabranog predsjednika.

Galerija


"Imali smo sastanak stožera koji sada nastavlja raditi kao Ured izabranog predsjednika", izjavio je šef Milanovićeva stožera Orsat Miljenić. Naglasio je da će, u ime ureda, izjave davati Nikola Jelić i on.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović o Jandrokovićevoj fotografiji: ''Super kupaći. Je li se to slikao na Šoderici ili pred kućom svoga punca?" Andrej Plenković Plenković o Milanoviću: ''Pa ja ne znam što je prevarant danas govorio i gdje je točno bio, imali smo puno posla.'' Komentirao i Jandrokovićevu sliku u kupaćem

"Što se tiče inauguracije, nismo još dogovarali listu, još je rano. Sve ćemo stići na vrijeme, to ćemo sve raditi u suradnji s državnim protokolom", rekao je.

Još uvijek nije objavljeno tko će biti u Milanovićevu timu i nakon prelaska na Pantovčak. Miljenić kaže da se o tome razgovara.

"Dobit ćete informacije kad sve bude dogovoreno", kaže Miljenić, prenosi N1.