Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Pripreme za Pantovčak

Miljenić: "Stožer Zorana Milanovića nastavlja raditi kao Ured izabranog predsjednika"

Orsat Miljenić
Orsat Miljenić DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Orsat Miljenić Orsat Miljenić Foto: DNEVNIK.hr Orsat Miljenić, voditelj kampanje Zorana Milanovića Orsat Miljenić, voditelj kampanje Zorana Milanovića Foto: DNEVNIK.hr +0 Bivši ministar pravosuđa Orsat Miljević (Foto: Dnenvik.hr) Galerija 1/3 >>
Zoran Milanović je danas u središnjici SDP-a dogovarao daljnje poteze. Šef Milanovićeva stožera Orsat MIljenić izjavio je nakon sastanka da stožer sada nastavlja raditi kao Ured izabranog predsjednika.

"Imali smo sastanak stožera koji sada nastavlja raditi kao Ured izabranog predsjednika", izjavio je šef Milanovićeva stožera Orsat Miljenić. Naglasio je da će, u ime ureda, izjave davati Nikola Jelić i on.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Zoran Milanović i Andrej Plenković REZULTATI ANKETE Tko će sastaviti Vladu? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

"Što se tiče inauguracije, nismo još dogovarali listu, još je rano. Sve ćemo stići na vrijeme, to ćemo sve raditi u suradnji s državnim protokolom", rekao je.

Još uvijek nije objavljeno tko će biti u Milanovićevu timu i nakon prelaska na Pantovčak. Miljenić kaže da se o tome razgovara.

"Dobit ćete informacije kad sve bude dogovoreno", kaže Miljenić, prenosi N1.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene