Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muči ga grlo

Milanović promuklim glasom: Kad vozite bicikl zatvorite usta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović danas je u Saboru imao problema s glasom.

Na svom prvom aktualnom prijepodnevu u Saboru u ulozi premijera Zoran Milanović imao je problema s promuklosti. Poteškoće s glasom zasigurno nisu olakšale odgovaranje na pitanja zastupnika koji su tri sata 'rešetali' i premijera i ministre.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Pitanje budućnosti RH Zoran Milanović otkriva ''vojnu tajnu'': Na ovo se čeka već neko vrijeme Hrvatski sabor Ususret izborima Koalicijski partneri dogovorili raspuštanje Sabora: Doznajemo datum

>> Sunčana Glavak napala Milanovića: Pa nevjerojatno, kako vam nije neugodno?

Tijekom postavljanja pitanja na probleme s glasom spomenulo mu je nekoliko zastupnika, među njima i Stjepan Milinković, HDZ-ov zastupnik koji je inače liječnik. 'Moje pitanje upućeno je premijeru Milanoviću, iako sam skoro odustao budući da ima zdravstvenih tegoba, ali pitanje je iz zdravstvene tematike. Gospodine predsjedniče, da se slučajno, ne daj Bože, naglo razbolite biste li pomoć potražili putem Hitne pomoći ili biste prije obavili specijalistički pregled?', upitao je Milinković premijera Milanovića.

'Hvala na pitanju uvaženi doktore, tu nismo kolege, tu ste vi doktor, a ja nisam tako da bih ja na to pitanje odgovor tražio od vas. Nema potrebe da pojašnjavam vaše pitanje, očito imate plan B, a mene glas izdaje. Kad vozite bicikl zatvorite usta', poručio je Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene