Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milanović podupro dogovor HDZ-a i HSS-HSLS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović podupro je dogovor HDZ-a i koalicija HSS-HSLS za zabranu pušenje na javnim mjestima, ističući kako podupire sve što će unaprijediti zdravlje ljudi.

'Tijekom tih pregovra nismo čuli ništa o financijskim problemima građana ni o rastu cijena, nad kojima Vlada nema nikakvu kontrolu, ni tenzijama da se nešto poduzme. Čuli smo samo riječi o nekakvim iskricama koje zabavljaju medije', izjavio je Milanović novinarima na božićnom domjenku Srpskog narodnog vijeća.

Pročitajte i ovo Predrag Štromar i Andrej Plenković U tri izborne jedinice HNS dogovorio izlazak na izbore s HDZ-om: "Očekujemo jedan do dva mandata" Koalicija u središnjici SDP-a Predstavljena koalicija "Rijeke pravde": "Građani su najveća rijeka koja će odnijeti sav talog i smrad koji nam se nakupio u 30 godina"

Dogovor buduće vladajuće koalicije da se neće raspisivati referendum za NATO nazvao je 'uobičajenom praksom HDZ-a'.

'Interesantno je da su ankete relevantne kad je riječ o referendumu za NATO, a nisu kad je riječ o izlaznim anketama s birališta', kazao je Milanović.

Djelomično odustajanje od nulte tolerancije na alkohol u krvi vozača smatra 'primjerom HDZ-ova načina donošenja odluka'.

'Tako važne odluke ne bi se smjele donositi preko noći, a upravo to je učinio HDZ kad je donosio zakon', ustvrdio je Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene