Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović podupro je dogovor HDZ-a i koalicija HSS-HSLS za zabranu pušenje na javnim mjestima, ističući kako podupire sve što će unaprijediti zdravlje ljudi.


'Tijekom tih pregovra nismo čuli ništa o financijskim problemima građana ni o rastu cijena, nad kojima Vlada nema nikakvu kontrolu, ni tenzijama da se nešto poduzme. Čuli smo samo riječi o nekakvim iskricama koje zabavljaju medije', izjavio je Milanović novinarima na božićnom domjenku Srpskog narodnog vijeća.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Slovenija će uskoro ratificirati sporazum o ulasku Hrvatske u NATO' Slika nije dostupna Ugostitelji i pušači ogorčeni novim zakonom o zabrani pušenja

Dogovor buduće vladajuće koalicije da se neće raspisivati referendum za NATO nazvao je 'uobičajenom praksom HDZ-a'.

'Interesantno je da su ankete relevantne kad je riječ o referendumu za NATO, a nisu kad je riječ o izlaznim anketama s birališta', kazao je Milanović.

Djelomično odustajanje od nulte tolerancije na alkohol u krvi vozača smatra 'primjerom HDZ-ova načina donošenja odluka'.

'Tako važne odluke ne bi se smjele donositi preko noći, a upravo to je učinio HDZ kad je donosio zakon', ustvrdio je Milanović.