Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nemojte ostati doma'

Milanović: Izađite na izbore, makar glasali protiv

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović pozvao je danas građane u Đakovu da svakako izađu na izbore. Istaknuo je i kako je jedino što su obećavali - težak rad.

Premijer Zoran Milanović poručio je danas u Đakovu kako se prije godinu i pol dana nisu davala lažna obećanja. 'Hrvatskoj je dosta prijevare i kada nakon godinu i pol govorimo što smo napravili moram poći od toga da nikakva lažna obećanja nismo davali. Jedino što smo obećali je težak rad', poručio je Milanović.

Pročitajte i ovo Plenković i Milanović analiza stručnjaka Je li moguće da na kraju ni Plenković ni Milanović ne budu na čelu Vlade? Pojavila se nova ideja Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

>> Zoran Milanović se družio s građanima u Belom Manastiru

Osim toga  Milanović je pozvao građane da svakako izađu na izbore. 'Izađite na izbore, nemojte ostati doma, to je najgore, kada narod zahvati apatija. Izađite makar glasali protiv, samo izađite i dajte svoj glas, živjeli', dodao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene