Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradila opomenu

Opačić za Dnevnik Nove TV: "Prihvaćam odluku stranke i stojim iza svega što sam rekla"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na današnjoj sjednici Glavnog odbora SDP-a izrečene su opomene Milanki Opačić i Mirandu Mrsiću.

Milanka Opačić, jedna od najžešćih kritičara predsjednika SDP-a Davora Bernardića na današnjem je sastanku Glavnog odbora stranke zaradila opomenu.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" Mišel Jakšić, saborski zastupnik Za Dnevnik Nove TV Mišel Jakšić otkrio tko će biti nositelji lista SDP-a: "Imamo jedan sjajan spoj. Ima nezadovoljnih, ali su u manjini"

Za Dnevnik Nove TV poručila je kako odluku stranke prihvaća te i dalje stoji iza svega što je rekla.

Uz nju, opomena je izrečena i Mirandu Mrsiću koji kaže kako je sve što je radio, radio u interesu stranke.

"Želim da SDP bude stranka koja uključuje, a ne isključuje, i ono što ću raditi i radio sam bit ću fokusiran na probleme građana i na tome ću raditi", kazao je Mrsić koji je na pitanje reporterke Nove TV hoće li i dalje kritizirati Bernardića samo okrenuo i otišao.

Rajko Ostojić u razgovoru s reporterkom Ivanom Brkić Tomljenović u Dnevniku Nove TV poručio je kako je za njega priča s povjerenjem Bernardiću završena.

"Predlažem svima onima s neprimjerenim pristupima da svoje snage i plaćene oglase na Facebooku usmjere prema HDZ-u", kazao je Ostojić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene