Milanka Opačić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL)
Milanka Opačić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL)

Saborska zastupnica Milanka Opačić u imovinskoj je kartici navela da kuća s okućnicom od 134 kvadrata u zagrebačkoj Dubravi vrijedi 200 tisuća kuna. Neobičnu računicu primijetio je Dario Juričan.


Milanka Opačić, nekadašnja ministrica u SDP-ovoj Vladi, sada zastupnica u Klubu stranke Milana Bandića, prijavila je u imovinskoj kartici kuću za koju je navela da vrijedi 200.000 kuna.

Vezani članci Predsjednik Zoran Milanović Objavljena imovinska kartica Zorana Milanovića: Pogledajte što sve posjeduje novi hrvatski predsjednik Dario Juričan - 5 Juričan: "Bernardić je neprepoznati genij, dat ću mu podršku da bude i premijer i gradonačelnik"

''Pogubila se u omjerima'', poručio je na Facebooku redatelj Dario Juričan, koji se svojedobno kandidirao za predsjednika. ''Mico, više od kuće vrijedi jedan trosjed u stanu tvog vođe... stanu rezača etiketa pred mirovinom Milana Bandića'', napisao je.

Bivša SDP-ovka navela je u svojoj kartici da je vlasnica kuće s okućnicom, površine 134 četvorna metra u zagrebačkoj Dubravi. Večernji prenosi da je nekretninu stekla zaduženjem u banci.