Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milanka Opačić

Prijavila da joj kuća vrijedi 200 tisuća kuna, pa reagirao Juričan: ''Mico, više od kuće vrijedi jedan trosjed u stanu tvoga vođe''

Milanka Opačić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL)
Milanka Opačić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL)
Saborska zastupnica Milanka Opačić u imovinskoj je kartici navela da kuća s okućnicom od 134 kvadrata u zagrebačkoj Dubravi vrijedi 200 tisuća kuna. Neobičnu računicu primijetio je Dario Juričan.

Milanka Opačić, nekadašnja ministrica u SDP-ovoj Vladi, sada zastupnica u Klubu stranke Milana Bandića, prijavila je u imovinskoj kartici kuću za koju je navela da vrijedi 200.000 kuna.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić o stanju na karticama - 1 objavljene imovinske kartice Pogledajte tko su najveći investitori u Vladi: Dio ministara nije bio impresioniran premijerovim nagovorom da ulože u trezorce i narodne obveznice Ivan Turudić manevar s imovinom Turudićeva supruga kupila čak 160.000 kvadrata zemljišta: Prije njegove kandidature za šefa DORH-a sve prebacili djeci

''Pogubila se u omjerima'', poručio je na Facebooku redatelj Dario Juričan, koji se svojedobno kandidirao za predsjednika. ''Mico, više od kuće vrijedi jedan trosjed u stanu tvog vođe... stanu rezača etiketa pred mirovinom Milana Bandića'', napisao je.

Bivša SDP-ovka navela je u svojoj kartici da je vlasnica kuće s okućnicom, površine 134 četvorna metra u zagrebačkoj Dubravi. Večernji prenosi da je nekretninu stekla zaduženjem u banci.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene