Klub zastupnika Milana Bandića i dalje inzistira na smjeni ministrice obrazovanja Blaženke Divjak. No potpise za njezin opoziv još nisu počeli prikupljati.

Galerija


Od opoziva za smjenom ministrice Divjak, u klubu zastupnika Milana Bandića, kažu ne odustaju iako je donesena odluka kako će se nabaviti udžbenici i za izborne i za obvezne predmete. Što se krije u pozadini Bandićeve ucjene - ministrica poručuje - to je pitanje za nekog drugog.

''Što se tiče gospodina Bandića - ili se radi o temeljnom nepoznavanju činjenica ili se radi o jeftinom politikanstvu i ucjeni. Ni u kojem od ova dva slučaja nemam što dodati", rekla je Divjak.

Ministrica Blaženka Divjak (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Bandić zatražio ostavku Blaženke Divjak, ministrica odgovorila: ''Bilo bi važnije da uloži u sanitarne čvorove škola, nego u kumstva''

''Svatko neka odgovara za svoja djela. Nema u ovoj zemlji nedodirljivih. Na potezu je premijer. Ako će on tolerirati ministricu gospođu ministarku koja krši zakon i nabavlja tablete na taj način i eksperimentira sa didaktickom opremom i razbacuje pare to je njegov problem'', kazao je Bandić.

Žena koju optužuju da iz sjene upravlja Živim zidom