Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Merkur osiguranje i poznati fotograf Damir Hoyka biraju najfotografiju zdravog života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon uspješnog lansiranja časopisa aktivni & zdravi, Merkur osiguranje nastavlja s projektom podizanja svijesti o zdravom načinu života pa tako u suradnji s poznatim fotografom Damirom Hoykom organizira foto natječaj i izložbu na temu “ Zdravlje i ja“.

Fotografije na natječaj možete prijaviti od 27. do 31. prosinca, a jednodnevna izložba održat će se u 16. siječnja u galeriji Greta.

Pročitajte i ovo PR MERKUR DOPUNSKO PLUS Svi već znaju za dopunsko zdravstveno osiguranje, no jeste li znali da Merkur ima Dopunsko Plus? Merkur osiguranje MERKUR OSIGURANJE U zdravoj školi, zdravi učenici

Merkur osiguranje nastavlja s projektom podizanja svijesti o zdravom načinu života pa tako u suradnji s poznatim fotografom Damirom Hoykom organizira foto natječaj.

Jednodnevna izložba na temu “ Zdravlje i ja“ održat će se u petak, 16. siječnja u galeriji Greta gdje će se predstaviti 20 najuspješnijih radova zaprimljenih tokom Merkurova foto natječaja. Izložba je zamišljena kao svečani završetak foto natječaja na kojemu će se proglasiti pobjednici i dodijeliti bogate nagrade.

Na foto natječaj Merkur osiguranja i Fotosofie bit će moguće prijaviti do tri fotografije koje slijede misao: 'Vjerujem da je ovo što prikazujem na fotografiji dobro za moje zdravlje.' Na web stranici Fotosofie http://www.fotosofia.info prijaviti se mogu sve fotografije - bili na njima ljudi, priroda, predmeti ili nešto drugo - sve dok dočaravaju zdrav i aktivan život.

Fotografije na natječaj možete prijaviti od 27. do 31. prosinca, a publika i stručni žiri u sastavu: Tamara Aye, voditeljica marketinga Merkur osiguranja, Gaella Gottwald, likovna umjetnica i kreativni konzultant te Damir Hoyka, samostalni umjetnik i fotograf prijavljene će fotografije ocjenjivati od 1. do 5. siječnja. Za fotografije koje od žirija i publike osvoje prva tri mjesta Merkur osiguranje osiguralo je vrijedne nagrade. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene