Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postignut dogovor

Maturanti ipak idu u Tunis?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maturanti XV. gimnazije, kojima je Viza tours otuđio milijun kuna za putovanje u Tunis, ipak će u utorak otputovati na maturalac, jer su agencija Kompas i osiguravajuće društvo postigli dogovor.

'Sretna sam da će đaci ipak vidjeti Afriku u istom aranžmanu koji su bili izabrali početkom godine', rekla je za Večernji list ravnateljica škole Veronika Javor. Dogovor dviju tvrtki riješio je neizvjesnost, jer je Zdravko Šojat iz Viza toursa gnjevnim roditeljima u utorak obećao pokušati pribaviti bankovno jamstvo za plaćanje puta u Tunis, piše Večernji. Škola pritom nije provjerila agenciju. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Maturanti opet mogu na maturalna putovanja u Grčku Slika nije dostupna U Grčku stižu pomoć iz svijeta i - hrvatski maturanti

>> Agencija potrošila novac uplaćen za maturalac

'Radimo po naputku Ministarstva obrazovanja. Ne potpisujemo ugovore s agencijama. Mi pribavljamo ponude, đaci su između četiri ponude izabrali ovu, a njihovi su roditelji s agencijom potpisali ugovore. Odsad ćemo biti pametniji i od Ministarstva tražiti jamstvo', rekla je ravnateljica Veronika Javor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene