Bivša potpredsjednica Vlade Martina Dalić i odvjetnik iz afere Borg Boris Šavorić bili su u istom hotelu u isto vrijeme, ali nisu se susreli.

Galerija


Bivša ministrica gospodarstva Martina Dalić u jednom zagrebačkom hotelu razgovarala je s predsjednikom uprave Podravke Marinom Pucarom, javlja reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Brkić Tomljenović.

Vezani članci Zagreb: Sastanak Kolinde Grabar-Kitarović i kineskog premijera Kategorije (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Završio posjet kineskog premijera Pantovčaku: Predsjednica u hrvatsku pozvala i kineskog predsjednika Xi Jinpinga Božo Petrov (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Živi zid prijavio i Petrova za sukob interesa: "Znali ste sve o skupini Borg, znao je cijeli Most. Lagali ste. Koje je opravdanje?"

 

 

U tom se hotelu održavala konferencija "Energetska sigurnost u Hrvatskoj i šire", na kojoj je bio odvjetnik iz tzv. grupe Borg Boris Šavorić, ali i predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

''Ovo je hotel, bila sam na kavi. Odvjetnika Šavorića nisam vidjela'', poručila je sa smiješkom bivša potpredsjednica Vlade. Dodala je da od njezine knjige nitko ne treba strahovati.

 

Kada je izbila afera Hotmail, iz koje je postalo jasno da su konzultatnti koji su sudjelovali u pisanju lex Agrokora, kasnije po tom istom zakonu angažirani za velike iznose, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović rekla je da bi ''ona taj novac vratila i ne bi bacala sumnju na sebe.'' Je li danas iskoristila priliku upitati to odvjetnika Šavorića, ostalo je nejasno jer je šefica države na kraju konferencije izbjegla novinare.