Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''ne treba strahovati od moje knjige''

Martina Dalić i odvjetnik iz tzv. grupe Borg Boris Šavorić u isto vrijeme na istom mjestu, nisu se sreli

Martina Dalić i Marin Pucar na kavi (Foto: Dnevnik.hr)
Martina Dalić i Marin Pucar na kavi (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Martina Dalić i Marin Pucar na kavi (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Bivša potpredsjednica Vlade Martina Dalić i odvjetnik iz afere Borg Boris Šavorić bili su u istom hotelu u isto vrijeme, ali nisu se susreli.

Bivša ministrica gospodarstva Martina Dalić u jednom zagrebačkom hotelu razgovarala je s predsjednikom uprave Podravke Marinom Pucarom, javlja reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Brkić Tomljenović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Posljedice iskaza Martine Dalić Živi zid prijavio i Petrova za sukob interesa: "Znali ste sve o skupini Borg, znao je cijeli Most. Lagali ste. Koje je opravdanje?" Darinko Kosor (Foto: Dnevnik.hr) Darinko Kosor o rekonstrukciji Vlade "Zašto ne bismo išli na nove izbore? Ja sam protiv preslagivanja u Saboru"

 

 

U tom se hotelu održavala konferencija "Energetska sigurnost u Hrvatskoj i šire", na kojoj je bio odvjetnik iz tzv. grupe Borg Boris Šavorić, ali i predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

''Ovo je hotel, bila sam na kavi. Odvjetnika Šavorića nisam vidjela'', poručila je sa smiješkom bivša potpredsjednica Vlade. Dodala je da od njezine knjige nitko ne treba strahovati.

 

Kada je izbila afera Hotmail, iz koje je postalo jasno da su konzultatnti koji su sudjelovali u pisanju lex Agrokora, kasnije po tom istom zakonu angažirani za velike iznose, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović rekla je da bi ''ona taj novac vratila i ne bi bacala sumnju na sebe.'' Je li danas iskoristila priliku upitati to odvjetnika Šavorića, ostalo je nejasno jer je šefica države na kraju konferencije izbjegla novinare.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene