Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marko Sladoljev predstavljen je kao Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba. Predstavio je i svoj tim, a došli su ga podržati Božo Petrov i Slaven Dobrović.


Sladoljev je poručio kako je glavna okosnica njegovog programa racionalno upravljanje novcem u Zagrebu i transparentnost što do sada, kaže, nije bio slučaj. Smatra kako unatoč jakoj konkurenciji ima šanse za pobjedu.

Vezani članci Cjepivo u bolnici (Foto: Dnevnik.hr) Petero oboljelih od ospica u Zagrebu, jedan pacijent nije bio cijepljen u dječjoj dobi The Chemical Brothers (Foto: Hamish Brown) 10 razloga zbog kojih ne biste smjeli propustiti prvi zagrebački koncert The Chemical Brothersa

"Mislim da kandidati koji su protukandidati gospodinu Bandiću nisu prava promjena u gradu Zagrebu, obje gospođe su bile u strukturi vlasti gospodina Bandića, mi nismo mi izlazimo čista obraza, bez ikakvih repova i mislimo da je to naša prednost", izjavio je Marko Sladoljev, kandidat za gradonačelnika grada Zagreba. "Želimo njih da vode Zagreb jer su ovo ljudi koji rade za interese građana, a ne za interese grupacija.", nadodao je Božo Petrov, predsjednik Mosta.

 

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr