Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marić je nakon lanjske pljačke Finine poslovnice govorio da će platiti 750.000 kuna za informacije o ubojicama, a danas kaže kako je 625.000 kuna previše novca za smrt jednog čovjeka. Više u video prilogu.


Neposredno nakon tragedije Zlatko Marić izjavio je kako će zbrinuti obitelji svojih poginulih djelatnika, te pomoći djeci da završe školovanje, danas misli drugačije.

Vezani članci Slika nije dostupna Zaštitara oteo kolega - zaštitar, novac pronađen u roštilju Slika nije dostupna Nestali zaštitar pronađen pretučen s vrećom na glavi i lisicama na rukama

Za informacije o ubojicama ponudio je tada 750 000 kuna, ali danas kaže kako je 625 000 kuna, koliko na ime odštete traži obitelj Stipe Mušana, 'previše za smrt jednog čovjeka'.

Obitelj traži 250.000 za sina Josipa, još 250.000 za majku Mariju Mušan, te 75.000 kuna za brata Juru Mušana. Mušani od Marića potražuju i dodatnih 50.000 kuna na ime izgubljene rente za majku Mariju Mušan koju je, prema njihovim navodima, sin novčano potpomagao i uzdržavao.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju