Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nestali zaštitar pronađen pretučen s vrećom na glavi i lisicama na rukama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaštitar "Sokol Marića Goran Safić koji je zajedno s novcem iz zaštitarskog kombija nestao jučer u Novom Zagrebu pronađen je noćas te je priveden na kriminalističku obradu, doznaje se jutros od zagrebačke policije.

Safić je pronađen jučer oko 23 sata na Slavonskoj aveniji, u blizini skretanja za Ivanju Reku, 200 metara od benzinske postaje Tiffon. Zaštitara je policija pronašla pretučenog, vezanog lisicama i s vrećom na glavi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog krađe uhićen zaštitar tvrtke 'Sokol Marić' Slika nije dostupna Pljačkaš ubijen nakon što je i ranjen pokušao pucati

Nestalog zaštitara pronašli su policajci iz IV. policijske postaje Maksimir na temelju dojave građana. 29-godišnjem Safiću je na mjestu događaju pružena liječnička pomoć nakon koje je odvezen u Traumatologiju. 

Po dosadašnjim podacima dostavni zaštitarski kombi "mercedes sprinter" ukraden je jučer ujutro na Meštrovićevom trgu u Zapruđu dok su dvojica 27-godišnjih zaštitara dostavljala pošiljku novca banku, a njihov kolega Safić ostao sam u kombiju. Kombi je ubrzo pronađen na Sajmišnoj cesti, no u njemu više nije bilo ni zaštitara ni novca.

Policija tvrdi da je nepoznati razbojnik prišao kombiju, ušao u njega i udaljio se, zajedno sa zaštitarom i novcem. Još uvijek nije poznato koliko je novca opljačkano

U početku se nagađalo da je zaštitar otet, no kasnije su mediji, pozivajući se na izvore bliske istrazi, objavili kako se sumnja da je Safić inscenirao svoju otmicu u dogovoru s nepoznatim počiniteljem te da je riječ o zaštitaru koji je već tri puta opljačkan.

Zagrebačka policija jučer je popodne na svojoj internetskoj stranici objavila fotografiju zaštitara "Sokol Marića" te pozvala građanje na suradnju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene