Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako ga zvijezde ne zaobilaze, analize turističkih djelatnika u Dubrovniku ove godine pokazuju manjak turista. Mnogi, posebno oni mlađi, grad napuštaju nakon samo dan, dva boravka. Više u videoprilogu.


Kako razlog nije u nedostatku lijepih plaža, mora i ljudi, naša je ekipa odlučila pričekati da padne mrak i istražiti noćni život najačeg Hrvatskog turističkog aduta.

Vezani članci Dubrovnik najpogođeniji koronakrizom - 4 Dubrovačke atrakcije puste su poput brojnih turističkih mjesta u Hrvatskoj, no cijene i dalje izazivaju pažnju javnosti Hrana na ljetovanju (Foto: thechive.com) - 6 Htjeli su samo pojesti nešto domaće na ljetovanju, a poslužene su im čudnovate kreacije

Ovako u srcu sezone izgleda najpopularnija dubrovačka ulica. Sat na zvoniku nije otkucao ni jedan i pol, a samo još rijetki sjede u kafićima i, čini se, prilično se dosađuju. 

Čini se da u tim kombinacijama samo rijetki dođu do Dubrovnika. Ipak, nakon dugotrajne potrage, na prve znake noćnog života nailazimo na dubrovačkim Banjama. Veselim Ircima malo treba za dobru zabavu.