Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Manjak turista u Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako ga zvijezde ne zaobilaze, analize turističkih djelatnika u Dubrovniku ove godine pokazuju manjak turista. Mnogi, posebno oni mlađi, grad napuštaju nakon samo dan, dva boravka. Više u videoprilogu.

Kako razlog nije u nedostatku lijepih plaža, mora i ljudi, naša je ekipa odlučila pričekati da padne mrak i istražiti noćni život najačeg Hrvatskog turističkog aduta.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Ovako u srcu sezone izgleda najpopularnija dubrovačka ulica. Sat na zvoniku nije otkucao ni jedan i pol, a samo još rijetki sjede u kafićima i, čini se, prilično se dosađuju. 

Čini se da u tim kombinacijama samo rijetki dođu do Dubrovnika. Ipak, nakon dugotrajne potrage, na prve znake noćnog života nailazimo na dubrovačkim Banjama. Veselim Ircima malo treba za dobru zabavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene