Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mamić na Cvjetnom

Mamić: Nisam kupio stan na Cvjetnom...još!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef Dinama potvrdio je kako bi želio živjeti na Cvjetnom trgu…

Na današnjoj press-konferenciji u Maksimiru izvršni dopredsjednik Dinama odgovorio je na spekulacije kako je kupio stan na najelitnijoj lokaciji u Zagrebu? 'Nisam kupio stan na Cvjetnom trgu, ali nadam se da će Horvatinčić biti nježan prema meni i da ću imati priliku sa svojom obitelji jednog dana tamo živjeti', kazao je Dinamov šef.

Pročitajte i ovo Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Smještaj za strane radnike? Službe na terenu, stanari zgrade u centru Zagreba nestpljivi: "Želimo što prije saznati o čemu se radi" Policija traži ove osobe - 5 objavljene fotografije Policija traži ovo dvoje ljudi zbog provale u stan: Prepoznajte li ih?

Mamić se osvrnuo i na moguću sanaciju travnjaka u Maksimiru. 'Morat ćemo razmišljati o zahvatu saniranja terena. Ovoga trenutku ulažemo 30 milijuna kuna u gradsku infrastrukturu. Budemo li sanirali glavni teren, to će stajati još nekoliko milijuna kuna, a prihoda niotkud', podvukao je Mamić.

>> Dokazano: Mamić je u sukobu interesa

Svečano otvorenje novih pomoćnih terena bilo je zakazano u nedjelju, no otkazano je zbog loše vremenske prognoze. 'Ostavit ćemo to za neki drug dana kada se vrijeme proljepša', zaključio je Mamić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene