Dres i pismo Luke Modrića za malenu Selenu (Foto: HNS)
Dres i pismo Luke Modrića za malenu Selenu (Foto: HNS) Foto: HNS

Djevojčica o kojoj je riječ petogodišnja je Selena, oboljela od akutne limfoblastične leukemije i od prije šest mjeseci je u remisiji.


Prije nekoliko dana na društvenim mrežama osvanulo je dirljivo pismo upućeno kapetanu Vatrenih Luki Modriću.

Vezani članci Ilustracija "Moj sine, moj Grga... šapnuo si mi u snu": Objavljujemo potresno pismo Mirele Čavajde Vanja Modrić Inače samozatajna Vanja Modrić, na tribinama se ne suzdržava, a ovako je navijala za Luku dok još nisu bili u braku

"Dragi Luka, moja seka ti piše ovo pismo jer sam ja još mala pa ne znam. Imam samo 5 godina. A kad ćeš ti doći kod nas?! Jednog dana ću te ja odvesti na piknik pa ćeš onda doći kod nas. Ja vas sve jako volim, ali ti si mi najdraži od svih. Ti si najbolji nogometaš na svijetu. Volim kad tako igraš lijepo i čisto, a ne prljavo kao svi drugi igrači. Svi te jako volimo, a ja najjače kad tako dobro igraš. Nabrat ću ti cvijet. Moja seka voli Subu i Vrsaljka, a mama Vidu. A ja tebe najviše na svijetu. Tvoja Selena", pisalo je u pismu.

Djevojčica o kojoj je riječ petogodišnja je Selena, oboljela od akutne limfoblastične leukemije i od prije šest mjeseci je u remisiji.

Na pismo djevojčice Modrić je danas i odgovorio: "Draga Selena, dobio sam tvoje lijepo pismo koje me jako razveselilo. Kao što ti navijaš za mene i za Hrvatsku, tako i mi svi igrači navijamo za tebe. Zbog takvih hrabrih navijača kao što si ti mi uvijek dajemo sve od sebe na terenu i borimo se za vas. Hvala što si bila uz nas! Suba i Šime puno pozdravljaju tvoju seku, Vida tvoju mamu, a ja šaljem tebi najveće pozdrave i zagrljaje! Od srca, tvoj Luka Modrić"

Lukino pismo objavljeno je na Facebook stranici Hrvatskog nogometnog saveza, na kojoj je navedeno i kako je Modrić malenoj poslao i dres te da joj Vatreni i HNS žele sve najbolje u borbi protiv bolesti.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju