Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon osvajanja trećeg mandata sisačko-moslavačke županice, Marina Lovrić Merzel (SDP) je taj rezultat proglasila - najboljim izbornim rezultatom te stranke u zemlji.


Po treći put sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel zaključila je kako je SDP upravo u toj županiji ostvario najbolji izborni rezultat.

Vezani članci Slika nije dostupna Marina Lovrić-Mezel prijavila HDZ-ovog kandidata USKOK-u i DORH-u Slika nije dostupna Lokalni Izbori: Izabrani gradonačelnici Gline, Čazme i Grubišnog Polja

'Osim što smo pobjednici na razini županije, s našim smo koalicijskim partnerima pobijedili u sedam gradova i pet općina, što je dosad najbolji rezultat. Uz zahvalu i čestitku građanima, najavljujem da ukazano povjerenje neću izigrati', rekla je Lovrić Merzel.

Županica Lovrić Merzel je posebno izdvojila pobjedu za gradonačelnike najvećih gradova, Kristine Ikić Baniček (SDP) u Sisku i Andrije Rudića (SDP) u Kutini. Dodala je kako su i u gradovima koji su bili 'tvrđave' HDZ-a, Novskoj, Petrinji i Glini, pobijedili partneri SDP-a.

'To je potvrda naše vjerodostojnosti, važno je napomenuti da smo sve zacrtane projekte i ostvarili', rekla je Lovrić Merzel.

Na pitanje novinara može li koalicija s SDP-om ostvariti većinu i u Županijskoj skupštini, županica je odgovorila kako je stanje bolje nego ikada i najavila kako će se Županijska skupština konstituirati za 14 dana.(HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook