Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Osvojene i HDZ 'tvrđave''

Lovrić Merzel: U Sisačkoj županiji najbolji SDP-ov rezultat u zemlji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon osvajanja trećeg mandata sisačko-moslavačke županice, Marina Lovrić Merzel (SDP) je taj rezultat proglasila - najboljim izbornim rezultatom te stranke u zemlji.

Po treći put sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel zaključila je kako je SDP upravo u toj županiji ostvario najbolji izborni rezultat.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Županica o vraćanju automobila 'Strašna hajka imala je za cilj skrenuti pažnju s projekata' Slika nije dostupna Prijava zbog reklame Marina Lovrić-Mezel prijavila HDZ-ovog kandidata USKOK-u i DORH-u

'Osim što smo pobjednici na razini županije, s našim smo koalicijskim partnerima pobijedili u sedam gradova i pet općina, što je dosad najbolji rezultat. Uz zahvalu i čestitku građanima, najavljujem da ukazano povjerenje neću izigrati', rekla je Lovrić Merzel.

Županica Lovrić Merzel je posebno izdvojila pobjedu za gradonačelnike najvećih gradova, Kristine Ikić Baniček (SDP) u Sisku i Andrije Rudića (SDP) u Kutini. Dodala je kako su i u gradovima koji su bili 'tvrđave' HDZ-a, Novskoj, Petrinji i Glini, pobijedili partneri SDP-a.

'To je potvrda naše vjerodostojnosti, važno je napomenuti da smo sve zacrtane projekte i ostvarili', rekla je Lovrić Merzel.

Na pitanje novinara može li koalicija s SDP-om ostvariti većinu i u Županijskoj skupštini, županica je odgovorila kako je stanje bolje nego ikada i najavila kako će se Županijska skupština konstituirati za 14 dana.(HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene