Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Loto groznica: Imate li sretne brojeve?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatsku trese loto groznica, čeka se dobitnik 12 milijuna i 200 tisuća kuna. Kako povećati vjerojatnost pogađanja brojeva dobitne kombinacije, otkrio je vodeći numerolog Milivoj Lassić.

Sutra ćemo možda imati jednog milijunaša više. Naime, u subotu je jack pot iznosio 11 i pol milijuna kuna, sada je novi 12 milijuna i 200 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uložio 18 kuna, a dobio... Netko u Varaždinu zbog ovog trlja ruke! Slika nije dostupna Za sve ljubitelje lota Istražili smo ima li što čudno u izvučenim brojevima?

'Otprilike 10 posto stanovnika stalno igra, a tu su i povremeni igrači koji se uključuju, recimo sada kada je jack pot prešao 12 milijuna kuna', rekla je Ana Jazić, voditeljica marketinga HL-a.

Među igračima prevladavaju umirovljenici.

Nekom od njih možda pomogne i 'sretni kiosk' Roko na velikogoričkoj tržnici. U njemu se, po svemu sudeći, dobitni listići uplaćuju češće nego na drugim kioscima. Samo prošle godine ovdje su uplaćena čak dva dobitna listića, jedan od 12 i jedan od 3 milijuna kuna, a prije dva tjedna izvučen je joker broj.

Svaka osoba rođenjem stječe svoj numerološki kod, stoga se postavlja pitanje kada bi čovjek trebao igrati kako bi povećao svoju šansu?

Numerolog Milivoj Lassić u emisiji '10 do 8' rekao je da veću vjerojatnost dobitka imaju naročito oni koji u svojim podacima imaju simbol 9 ili 3. Veću šansu za dobitak ove godine imaju osobe rođene 1926., 1935., odnosno svakih devet godina.

'Šansu  za dobitak imaju naročito oni koji u svojim podacima, datumu rođenja ili imenu i prezimenu imaju simbol 3 ili 9. Oni koji su rođeni 3., 12., 18., 21., 27. ili 30., ili te brojeve imaju u svojim imenima i prezimenima, vjerojatnost njihovog dobitka u igrama na sreću je veća nego kod drugih', rekao je Lassić.

No, na upit koji smo uputili profesorici matematike, o tome koja je vjerojatnost da igrač koji je zaokružio samo jednu kombinaciju, dobije zgoditak u igri 7 od 39 nismo dobili ohrabrujuć odgovor.

'Vjerojatnost da će Vaša kombinacija koju ste uplatili kao jedinu na listiću biti dobitna je 0,00000065', rekla je profesorica matematike Kata Bolf.

Cijeli razgovor s poznatim numerologom pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene