Obavijesti Video Pretražite Navigacija
New Kids on The Block!

Ljevica zaratila na Twitteru, Maras opleo po Amsterdamskoj koaliciji, oni mu nisu ostali dužni: ''Bandić te uveo u politiku''

Svađa na Twitteru (Foto: Screenshot Twitter)
Svađa na Twitteru (Foto: Screenshot Twitter) Screenshot Twitter
Aktualno Galerija Svađa na Twitteru (Foto: Screenshot Twitter) Svađa na Twitteru (Foto: Screenshot Twitter) Foto: Screenshot Twitter Anka Mrak-Taritaš (Foto: Anamaria Batur) Anka Mrak-Taritaš (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur +0 Predsjednik HSS-a Krešo Beljak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Saborski zastupnik i čelnik zagrebačke organizacije SDP-a Gordan Maras na svom je profilu na Twitteru prozvao Amsterdamsku koaliciju i izazvao lavinu reakcija.

''Kaže @anka_mrak da je @SDPHrvatske propustio šansu i sad je vrijeme za New Kids on The Block! To su: Anka, @KBeljak, HSU Silvano, Uljanik @IvanJakovcic i @drMrsic. Još uz Vesnu Pusić dolazimo do mladih nada #politikahr. Oni zbilja do sada nisu imali prilike i treba im dati šansu'', ironično je napisao Maras referirajući se na intervju šefice GLAS-a Anke Mrak-Taritaš.

Pročitajte i ovo Hamed Bangoura Objavio na Twitteru Bangoura opisao bliski susret s Plenkovićem: "Znam da nećete vjerovati..." Gordan Maras, Darko Milinović i Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Milinović i Maras o izborima Što se događa iza kulisa kampanje: "On nije žrtvovan da isprovocira Milanovića već mu je Plenković to naredio! A SDP je napravio veliku pogrešku..."

 

 

Prvi mu je uzvratio bivši stranački kolega Mirando Mrsić. ''Neformalna logika neizostavna je disciplina u savladavanju vještine dobrog argumentiranja. Zamjena teza je jedna od tih disciplina. Podsjećam kolegu Marasa da nije problem u Amsterdamskoj koaliciji, nego u Zagrebu na Iblerovu trgu'', napisao je.

''Možemo zajednički proći svaku pojedinu rečenicu iz intervjua na koji se pozivaš pa da vidimo koja od njih nije točna ili logički neodrživa. Usput, nijedna nije pljuvački nastrojena prema SDP-u, za razliku od tvog tvita'', napisao mu je glasnogovornik GLAS-a Ismar Avdagić i podsjetio da je Anka Mrak-Taritaš u intervjuu rekla da je SDP svoju šansu prokockao.

''Mi smo prokockali, formalno smo najjači. To je pohvala? Baš me zanima tko bi sada "razočarane" po tebi trebao utješiti i postati stvarna najjača oporba? Vjerojatno New Kids on The Block. Deseti izbori, a uvijek nova priča. Mene je u politiku uveo Račan, bolje nego Ivan Vrdoljak'', nije mu Maras ostao dužan.

''Daj se dogovori s Bandićem jer on tvrdi da te on uveo u politiku. A od Anke si barem 5 puta duže u politici'', uzvraća Avdagić.

 

 

''Nemam se ja kaj dogovarati s Bandićem, svi znaju tko me uveo u politiku. Ivica Račan. Nisam znao da vjeruješ Bandiću na riječ. Malo je još takvih preostalo. Jako bih se loše osjećao sada da me on uveo u politiku. Srećom, nije. Nije ni Vrdoljak. Niti mi je Bandić bio šef u Gradu. 😂'', napisao je Maras.

U žestoku polemiku uključili su se i drugi navodeći da se opozicija svađa, a ''Plenki ih gazi ko plitak potok''.

Na primjedbe da nije ni Maras ''novo lice'', on odgovara da je za spomenutu ekipu junior i ''svjež kao rosa''.

Uključio se još jedan bivši SDP-ovac, Bojan Glavašević. ''Neukusno je kad se pojedinci iz opozicijskih političkih opcija, osobito onih koje su nominalno na istoj strani političkog spektra, međusobno podbadaju jer se natječu za podršku građana, a do jučer su bili u koaliciji. To je petparačko politikantstvo, a ne politika. #politikahr'', napisao je.

 

 

''Samo pogledaj neke od profila koji su ti fejvali tvit, pa ćeš skužiti da je ovo bio fail. Ljudi koji imaju isti cilj trebali bi zanemariti sitne (ili čak i krupne) razlike, jer inače cilj postaje nedostižan. Doubus litigantibus, tertius gaudet'', oglasio se šef HSS-a Krešo Beljak.

 

 

Neki su korisnici upozoravali Marasa da SDP na izborima za Europski parlament čeka potop.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene