Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrući dani

Temperatura mora od 20 stupnjeva bila je dovoljna da se otvori sezona kupanja, a pogledajte koji je grad bio najtopliji u Hrvatskoj

Aktualno Galerija Ljeto nam se vratilo - 3 Ljeto nam se vratilo - 3 Foto: DNEVNIK.hr Ljeto nam se vratilo - 4 Ljeto nam se vratilo - 4 Foto: DNEVNIK.hr Ljeto nam se vratilo - 2 Ljeto nam se vratilo - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ljeto nam se vratilo - 1 Galerija 1/4 >>
Sunčano i vruće danas je bilo diljem Hrvatske. A izgleda kako nakon prošlog tjedna Hrvatima to ne smeta. Na ulice se nije išlo bez vode ili šešira. Neki su već počeli uživati i u moru.

Sunčano vrijeme i visoke temperature. Ljeto nam se vratilo. Temperatura mora od 20 stupnjeva u Dubrovniku bila je dovoljna za kupače.  Sezona kupanja otvorena je u Zadru, ali i na Krku.

"Malo je hladno more", rekao je Roman, Francuska.

"More je dobro, lijepo, toplo za plivanje, samo ne predugo", kaže Vili, Njemačka.

Najtopliji grad u Hrvatskoj u 14 sati bio je Metković s gotovo 29 stupnjeva u hladu. U Zagrebu tek stupanj manje. Zagrepčanima nakon kiše, sunce - ne smeta.

Pročitajte i ovo Ivančica Kovaček Budite oprezni Stručnjakinja otkriva koje sve opasnosti vrebaju iz popularne slastice kojom se mnogi vole osvježiti: "Simptomi se mogu pojaviti i nakon nekoliko mjeseci"

"Imali smo sad ove poplave i elementarne nepogode, potop biblijskih razmjera na neki način tako da bolje da je to iza nas da se sunce vratilo", rekao je Matej.

Djeca znaju na koji način najbolje iskoristiti toplo vrijeme.

Zadovoljni su i turisti. Uz šešire i vodu - razgledavanje grada ne predstavlja problem.

Jedno je sigurno i na sjeveru i na jugu glavno rješenje za vrući dan je - sladoled. Više pogledajte u prilogu. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene