Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže se odgovori

Lažnom diplomom Pravnog fakulteta u Zagrebu dobila posao u Holdingu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebačkom holdingu radi osoba koju se sumnjiči da je krivotvorila diplomu s Pravnog fakulteta u Zagrebu. Predsjednik Uprave te tvrtke, Slobodan Ljubičić, zatražio je odgovore od navedenog fakulteta.

Diploma s kojom se K.B. prijavila za posao u pravnoj službi Zagrebačkog holdinga, nije prošla verifikaciju, a da je navedena osoba pod sumnjom za krivotvorenje diplome sveučilišta, potvrdio je za Novi list i Slobodan Ljubičić, šef Holdinga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nedostaje radnika Ova gradska firma traži brojne radnike: Pogledajte plaće koje nude Slika nije dostupna Prijave u tijeku Više od 100 kandidata natječe se za predsjednika i članove Uprave Zagrebačkog holdinga

"Zatražili smo provjeru vjerodostojnosti diplome i u idućih nekoliko dana ćemo dobiti odgovor od fakuteta", istaknuo je Ljubičić.

Posla ni za lijek: Preko novina se odrekao diplome!

"Ona je napravila tešku grešku u koracima. Kandidirala se za dužnost vezanu uz upravljanje gradskim resursima u Gradu, a tamo provjeravaju kvalifikacije", rekao je neimenovani izvor za Novi list.

Ljubičić je otkrio kako je ista zaposlenica zatražila sporazumni raskid radnog odnosa sa Zagrebačkim holdingom, no nije poznato je li to vezano s novootkrivenim skandalom.

Ista osoba bila je svojevremeno imenovana i na dužnost članice Nadzornog odbora zagrebačke Plinare. Među diplomiranim pravnicima u periodu od 1950. do danas, ne nalazi se i navedena K.B. Sad je na redu Pravi fakultet u Zagrebu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene