Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregovori oko plaća u zdravstvu

Kujundžić dao neobičan odgovor na pitanje o odnosu s Marićem: "Kako ono vi Hrvati kažete...?"

Milan Kujundžić (Foto: Dnevnik.hr)
Milan Kujundžić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Milan Kujundžić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ministar zdravstva Milan Kujundžić uoči današnjeg užeg kabineta Vlade na zanimljiv je način komentirao pregovore Vlade sa sindikatima u zdravstvu.

Na pitanje hoće li uspjeti "slomiti" ministra financija Zdravka Marića kako bi se udovoljilo zahtjevima sindikata za povećanjem plaća, Kujundžić je poručio kako se ne radi o nikakvom lomljenju.

Pročitajte i ovo Milan Kujundžić (Dnevnik.hr) Prevencija zdravlja ili šverca? Kujundžić o većim cijenama cigareta i alkohola: ''Većina je na povjerenstvu bila za'' Slika nije dostupna Krenule rasprave o mirovinskoj reformi Ministar financija: ''Treba povući poteze jer godišnje za mirovine nedostaje 17 milijardi kuna''

"Ovdje se radi o maksimalnom razumijevanju i Vlade i sindikata. Vjerujem da će to biti riješeno. Premijer ima razumijevanja za potrebe liječnika i sestara kao i za činjenicu da treba iznaći financijska sredstva", rekao je ministar.

Na pitanje komunicira li s ministrom financija, obzirom da o istoj temi govore različito, Kujundžić je odgovorio kako "oboje govore hrvatskim jezikom".

"Mislim da se mi dobro razumijemo. Nikada nismo imali bilo kakve trzavice", rekao je.

Kad su ga novinari pitali u kakvim je odnosima s ministrom Marićem, Kujundžić je dao u najmanju ruku, neobičan odgovor.

"U odličnim smo odnosima. Kako vi Hrvati kažete odličan? Izvrstan, znači hrvatski izričaj je izvrstan", kazao je Kujundžić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene