Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke, Krešo Beljak iz Marije Bistrice je poručio kako će pet saborskih zastupnika HSS-a biti oporba kakvu Hrvatska još nikada nije vidjela.


Tako je odgovorio Krešo Beljak na pitanje planira li se odazvati pozivu predsjednika HDZ-a, Andreja Plenkovića, koji je u subotu poručio da je 'za HDZ, Hrvatska seljačka stranka jedina rođakinja u političkom smislu, svi ostali su partneri', te kako bi volio da se HSS 'vrati suradnji sa svojom političkom obitelji'.

Vezani članci Slika nije dostupna Marijana Petir: Predsjedništvo HSS-a radi za Krešu Beljaka Slika nije dostupna Beljak o izbacivanju Petir: "Ljudi koji su radili štetu stranci više nisu dio HSS-a. Jako sam sretan zbog toga"

Prije početka tradicionalnog hodočašća članova HSS-a u Mariju Bistricu, predsjednik stranke održao je konferenciju na kojoj je objavio kako je ukinuta suspenzija 70 članova HSS-a te kako je pod suspenzijom u ovom trenutku između 30 i 40 članova stranke. Pojasnio je kako je razlog za ukidanje suspenzije uglavnom činjenica da su se ti članovi samoinicijativno javili stranci te obrazložili rezultate izbora u svojim mjestima.

Pod suspenzijom je i dalje Marijana Petir koja je također sujelovala u hodočašću. Nije bila raspoložena za komentar te je tek kratko poručila da je u Mariju Bistricu stigla na misu te kako o politici ne želi govoriti.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju