Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je ugledni američki časopis Forbes Kolindu Grabar-Kitarović svrstao među najmoćnije žene svijeta, odnosno na 39. mjesto te liste, o iskazanoj joj časti oglasila se i sama Predsjednica.


Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ističe da je zadovoljna uvažavanjem koje su stručnjaci pokazali prema njoj, ali da i dalje "čvrsto s obje noge" stoji na zemlji.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u Dizmovo: Pogledajte glumački debi bivše predsjednice u hit-seriji! Kolinda Grabar-Kitarović na setu serije Dar mar - 2 Kolinda Grabar-Kitarović o glumačkom debiju i najvećim izazovima na snimanju: ''Nisam za ovo ranije imala priliku''

"Moj je stav o anketama i istraživanjima poznat: uvijek ističem kako je najvažniji glas naroda. Lagala bih kada bih tvrdila kako mi nije zadovoljstvo vidjeti uvažavanje stručnjaka koji se bave međunarodnom političko-gospodarskom scenom.

No moram podsjetiti da stojim čvrsto s obje noge na zemlji. Više puta sam naglašavala kako sebe ne gledam isključivo kao ženu političara već kao političara koji predstavlja i zastupa interese svoje zemlje. Drago mi je da se trud i napor prepoznaje i vrednuje u međunarodnom okruženju", istaknula je predsjednica za N1.