Kolinda Grabar-Kitarović na inauguraciji (Foto: HINA/PIXSELL)
Kolinda Grabar-Kitarović na inauguraciji (Foto: HINA/PIXSELL)

"Na današnji dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske. Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti", poručila je Grabar-Kitarović.


Danas je Kolinda Grabar-Kitarović na svom službenom Facebook profilu uputila poruku građanima Hrvatske, a povod je bila druga godišnjica njenog izbora za predsjednicu Republike Hrvatske.

"Na današnji dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske. Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti. Uvijek mi je na prvom mjestu dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i sve što činim, u zemlji i inozemstvu, usmjereno je na povratak optimizma i vjere u nas same.

Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima ništa ne predstavlja ni hrvatska država ni hrvatske institucije", poručila je Grabar-Kitarović.

Podsjetimo, Grabar-Kitarović u drugom je krugu s 50,74 posto glasova pobijedila Ivu Josipovića, kojeg je podržalo 49,26 posto birača.