Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Na današnji dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske. Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti", poručila je Grabar-Kitarović.


Danas je Kolinda Grabar-Kitarović na svom službenom Facebook profilu uputila poruku građanima Hrvatske, a povod je bila druga godišnjica njenog izbora za predsjednicu Republike Hrvatske.

Vezani članci Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Naša pjevačica u agoniji čeka odgovor predsjednice Kolinde: ''Ne znam hoću li biti živa ili u kolicima...'' Moda predsjednice Kolinde Grabar Kitarović posebno se isticala na prvenstvu u Rusiji (Foto: IN Magazin) Rezime ljeta Kolinde Grabar Kitarović: Modni trijumf, figura dotjerana kao nikad prije i vojska obožavatelja diljem svijeta!

"Na današnji dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske. Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti. Uvijek mi je na prvom mjestu dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i sve što činim, u zemlji i inozemstvu, usmjereno je na povratak optimizma i vjere u nas same.

Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima ništa ne predstavlja ni hrvatska država ni hrvatske institucije", poručila je Grabar-Kitarović.

Podsjetimo, Grabar-Kitarović u drugom je krugu s 50,74 posto glasova pobijedila Ivu Josipovića, kojeg je podržalo 49,26 posto birača.