Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

DRUGA GODIŠNJICA IZBORA

PORUKA PREDSJEDNICE "Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima hrvatska država i institucije ništa ne predstavljaju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Na današnji dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske. Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti", poručila je Grabar-Kitarović.

Danas je Kolinda Grabar-Kitarović na svom službenom Facebook profilu uputila poruku građanima Hrvatske, a povod je bila druga godišnjica njenog izbora za predsjednicu Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U društvu vojnika MORSKA REZIDENCIJA Predsjednica seli u ljetni ured u Splitu Slika nije dostupna Masakr iz zasjede Predsjednica u Borovu: Mora se znati istina o Domovinskom ratu

"Na današnji dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske. Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti. Uvijek mi je na prvom mjestu dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i sve što činim, u zemlji i inozemstvu, usmjereno je na povratak optimizma i vjere u nas same.

Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima ništa ne predstavlja ni hrvatska država ni hrvatske institucije", poručila je Grabar-Kitarović.

Podsjetimo, Grabar-Kitarović u drugom je krugu s 50,74 posto glasova pobijedila Ivu Josipovića, kojeg je podržalo 49,26 posto birača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene