Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitski gradonačelnik Željko Kerum danas je najavio kako postoji mogućnost da se ponovno kandidira za tu dužnost na mjesnim izborima u svibnju ove godine, ukoliko se ne dogovori koalicija njegove Hrvatske građanske stranke (HGS) i HDZ-a.


"Ako ne dogovorimo koaliciju sa HDZ-om za grad i županiju, onda ću najvjerojatnije ići ja za gradonačelnika", rekao je Kerum u današnjem kratkom javljanju u programu Radio Splita.

Vezani članci Jahta uz rivu (Foto: Dnevnik.hr) Na mjestu gdje vezivanje brodova uopće nije dozvoljeno zgrću se milijuni: "Vidjet ću što se tu događa" Nepoznati autor ukrasio vijećničko mjesto Željka Keruma njegovim fotografijama (Ivo Čagalj/PIXSELL) Kao da je tamo: Keruma nije bilo na sjednici pa je netko odlučio "ukrasiti" njegovo mjesto za stolom

>> Grubišić: U Splitu vlada rasulo, neka rupe krpaju oni koji su ih napravili

Napomenuo je kako će se ponovno kandidirati za splitskog gradonačelnika ukoliko bude siguran da će pobijediti, ali nije isključio mogućnost da se za gradonačelnika kandidira Jure Šundov, sadašnji dogradonačelnik i njegov najbliži suradnik.

"Hoću li ići ja ili Jure Šundov ili ćemo u koaliciju s HDZ-om, vidjet ćemo, ali sve tri opcije su moguće", dodao je Kerum. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook