Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitski gradonačelnik Željko Kerum danas je najavio kako postoji mogućnost da se ponovno kandidira za tu dužnost na mjesnim izborima u svibnju ove godine, ukoliko se ne dogovori koalicija njegove Hrvatske građanske stranke (HGS) i HDZ-a.


"Ako ne dogovorimo koaliciju sa HDZ-om za grad i županiju, onda ću najvjerojatnije ići ja za gradonačelnika", rekao je Kerum u današnjem kratkom javljanju u programu Radio Splita.

Vezani članci Mate Bulić Kralj dijaspore proslavio rođendan na spektakularnom koncertu: "Bilo je previše emocija i ganulo me do suza" Požar, ilustracija Vatrena noć u Splitu: Gorjela dva kontejnera, požar se proširio i na automobile

>> Grubišić: U Splitu vlada rasulo, neka rupe krpaju oni koji su ih napravili

Napomenuo je kako će se ponovno kandidirati za splitskog gradonačelnika ukoliko bude siguran da će pobijediti, ali nije isključio mogućnost da se za gradonačelnika kandidira Jure Šundov, sadašnji dogradonačelnik i njegov najbliži suradnik.

"Hoću li ići ja ili Jure Šundov ili ćemo u koaliciju s HDZ-om, vidjet ćemo, ali sve tri opcije su moguće", dodao je Kerum. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook