Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brz odgovor

I Karamarko komentirao 'slučajnog mandatara'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Doista, ovo je ružan komentar možda, ali drugačije ne ide", zaključio je Karamarko.

Šef HDZ-a i Domoljubne koalicije Tomislav Karamarko osvrnuo se na Facebook objavu tehničkog premijera Zorana Milanovića o sastavljanu vlade i nazivanju mandatara Tihomira Oreškovića slučajnim mandatarom.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo" Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno"

"Doista, ne znam kako bih komentirao taj način javne komunikacije gospodina Milanovića. Ako je netko bio slučajni premijer, onda je to dokazao, da je to bio upravo on sa svojim rezultatima, odnosno sa svojim nerezultatima"m rekao je karamarko.

"Biti tako maliciozan prema čovjeku koji ima toliko iskustva u vođenju financija, ne u vođenju države, ali u ovom momentu su nam potrebni ljudi koji znaju nešto o financijama i gospodarstvu, za razliku od gospodina Milanovića koji nije imao pojma o ničemu i ponavljam, dokazao je to svojim nerezultatima", dodao je.

"Doista, ovo je ružan komentar možda, ali drugačije ne ide", zaključio je Karamarko.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene