Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi načelnik PU duborvačke

Karamarko: Prerano je govoriti o smanjenju policijskih uprava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko danas je u Dubrovniku na konferenciji za novinare predstavio novog načelnika dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Tonćija Glumca i njegova zamjenika Tonćija Radibratovića.

Dosadašnji načelnik Zlatko Sokolar vraća se nakon devet mjeseci provedenih u Dubrovniku na posao u Ravnateljstvo policije.

Pročitajte i ovo Matej Španović Priča koja nadahnjuje Za njega su brojevi nerješiv problem, ali zato sjajno pamti tekstove: Matej je osoba iz spektra autizma i glumac Anka Grabić Muke po popisu stanovništva Možda nas je ipak više? Šibenski glumac ostao nepopisan, ali nije jedini: ''Zaboravili babu!"

>> Tomislav Karamarko preko noći postao milijunaš

Ministar Karamarko izrazio je zadovoljstvo radom policije proteklih mjeseci u Dubrovniku, pri čemu je istaknuo da je 'razina obavljenog posla dignuta' i na tragu onoga za što se zauzimao od prvog trenutka, a to je profesionalizacija i depolitizacija policije.

'Rezultati rada u prvih šest mjeseci u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj jako su dobri i očekujem da i novo vodstvo Policijske uprave nastavi raditi ovako dobro', naglasio je Karamarko.

Ministar unutarnjih poslova među ostalim je rekao da je 'stambeno zbrinjavanje policijskih djelatnika jedan od prioriteta na području Dubrovnika'. Na novinarsko pitanje o mogućem smanjenju policijskih uprava u Hrvatskoj Karamarko je odgovorio kako je o tome prerano govoriti. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene