Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kome zahvaliti?

Tomislav Karamarko preko noći postao milijunaš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da je zlato je u nekretninama, najbolje zna obitelj ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka. Karamarkovima, podrijetlom iz sela Kruševa, ovih se dana sreća široko osmijehnula. Njihova djedovina, novim prostornim planom grada Obrovca, od bezvrijedne postala je milijunski vrijedna.

Karamarkova djedovina doslovno je zlata vrijedna. Deseci tisuća kvadrata zemljišta od ušća Zrmanje do mora, novim prostornim planom Obrovca postali su građevinski, a njihov vlasnik, ministar unutarnjih poslova bogat je čovjek. No, sreća se nije osmijehnula i Karamarkovim susjedima, u prvom redu do mora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Objavio Invesco Inflacija će biti gora nego u zadnjih 10 godina: Zemlje vraćaju kući svoje zlatne rezerve Ilustracija najavili proširenje istraživanja Vrijedno otkriće u susjedstvu: U maloj općini pronađene znatne količine zlata

Vlasnike parcela u blizini Karamarkovih, to pretjerano i ne brine. 'Ja nemam veze s njegovom zemljom. Njegova me zemlja nije ugrozila. Ne zanima me Tomislav Karamarko i jel on ima ili nema', rekao je jedan od susjeda.

Pravila jednaka za sve

Čak i da se u Kruševu pitaju kako to da je baš Karamarkova imovina ušla u građevinsku zonu, i je li mu u tome možda netko pomogao ne čine to pred kamerama. Kažu da je sve
po zakonu, a pravila su za sve jednaka. No, ima i drugih koji su profitirali uz ministra.'Dobio je tko je tražio, a tko nije tražio nije dobio. karamarko je normalan čovjek koji živi i radi u zagrebu. Njihova je parcela, koju su oni davno dobili, ušla u zonu.  I to je normalno', rekao je Mate Matić, vlasnik parcele do Karamarkove.

Zna se, pričaju Kruševljani, tko može, a tko ne bi smio odmah početi s gradnjom. Slučajno ili ne, može to i Karamarko, čijem je zemljištu u međuvremenu i porasla vrijednost. U zaseoku otkud je ministrov otac, Tomicu pamte samo na slikama. Ministrovi prezimenjaci zakopčani su do grla. Tko bi se uostalom htio komentarima zamjeriti novopečenom milijunašu? A uz to prvom čovjeku policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene