Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez komentara

Karamarko: Gospođa Kosor ima svoj politički put, sama bira kako će ga artikulirati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik najjače oporbene stranke Tomislav Karamarko jučer je uputio niz kritika na račun vladajućih i poručio kako se HDZ vratio.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko uvjeren je u dobar rezultat na predstojećim lokalnim izborima. 'Očekujemo da ćemo ojačati u Međimurju, ojačali smo u čitavoj zemlji. HDZ se ne vraća, HDZ se vratio. Vidjeli ste da smo pobijedili na izborima za EP, što nam je dalo vjetar u leđa uoči lokalnih izbora. Imamo nova mlada lica u HDZ-u', rekao je Karamarko.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Od Vlade, kaže, ne treba očekivati ništa. 'Nemojmo ništa očekivati od ove Vlade. Ovo je faza njihovog raspada sustava, jer ova vlada nema odgovor na gospodarske probleme. Imamo 750.000 nezaposlenih i lako je pričat političarima, ali u ovom momentu dok mi pričamo 500 ljudi je izgubilo posao', poručio je vladajućima.

Karamarko se osvrnuo i na novi zakon o strateškom investiranju i rekao da je jučerašnjom kritikom Europskom parlamentu vladajućima zapravo sugerirano da ga povuku iz procedure.

>> Kosor: Svima sam sve oprostila, ali nije mi lako!

Odnos vladajućih s javnošću i socijalnim partnerima Karamarko smatra neprimjerenim. 'Dosad smo vidjeli neprimjerenu bahatost, neprimjeren odnos prema javnosti, prema socijalnim partnerima, prema HUP-u, prema sindikatima, prema profesorima engleskog, prema kolegama u Sabor, ali samo rješenja nemaju nigdje na vidiku', kaže predsjednik HDZ-a.

Ulazak Jadranke Kosor u klub zastupnika s Kerumovim HGS-om nije htio komentirati. 'Za nas je taj slučaj završen. Gospođa Kosor ima svoj politički put i dalje bira kako će ga artikulirati', rekao je Tomislav Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene