Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tomislav Karamarko na današnjoj se konferenciji za novinare osvrnuo na nastojanje vladajućih za promjenom zakona o HRT-u, no suđenje bivšem premijeru nije pratio.


'Građani će za svoju pretplatu plaćati PR vladajućima', rekao je danas predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Dodatno je kritizirao nastojanja Vlade za promjenom Zakona o HRT-u rekavši da time Vlada želi staviti taj javni servis kompletno pod svoj utjecaj.

>> Odbor za medije podržao izmjene zakona o HRT-u

Vezani članci Uhićen Kazimir Bačić - 1 Odbor donio jednoglasnu odluku: U Sabor ide prijedlog o razrješenju uhićenog ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića Trgovina, ilustracija - 3 Zakon o radu trgovina neki podržavaju, drugi najavljuju otkaze: "Ovo je nerazumno, neprihvatljivo i ne koristi nikome"

Ivo Davor Stier dodao je kako je ministrica kulture Andrea Zlatar Violić lagala kada je rekla da imaju dozvolu od Europske Unije za promjenom zakona.

Što se tiče današnjeg svjedočenja stranačke kolegice Jadranke Kosor na suđenju Ivi Sanaderu, rekao je kako nije patio što je rekla jer je imao previše posla oko ovog Zakona.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.