Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ministrica je lagala'

Karamarko: Građani će pretplatom HRT-u plaćati PR Vladi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko na današnjoj se konferenciji za novinare osvrnuo na nastojanje vladajućih za promjenom zakona o HRT-u, no suđenje bivšem premijeru nije pratio.

'Građani će za svoju pretplatu plaćati PR vladajućima', rekao je danas predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Dodatno je kritizirao nastojanja Vlade za promjenom Zakona o HRT-u rekavši da time Vlada želi staviti taj javni servis kompletno pod svoj utjecaj.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

>> Odbor za medije podržao izmjene zakona o HRT-u

Ivo Davor Stier dodao je kako je ministrica kulture Andrea Zlatar Violić lagala kada je rekla da imaju dozvolu od Europske Unije za promjenom zakona.

Što se tiče današnjeg svjedočenja stranačke kolegice Jadranke Kosor na suđenju Ivi Sanaderu, rekao je kako nije patio što je rekla jer je imao previše posla oko ovog Zakona.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene