Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za ručak svinja ili riba?

Kandidati za EP otkrili što su htjeli biti kad su bili mali, koji im je omiljeni film, kakvu glazbu slušaju....

Kandidati o omiljenim sportašima, filmovima, glazbenicima... (Foto: Dnevnik.hr)
Kandidati o omiljenim sportašima, filmovima, glazbenicima... (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Kandidati o omiljenim sportašima, filmovima, glazbenicima... (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Na kraju današnjeg sučeljavanja uoči izbora za Europski parlament kandidati Karlo Ressler (HDZ), Biljana Borzan (SDP), Tihomir Lukanić (Živi zid), Sonja Čikotić (Most) i Valter Flego (Amsterdamska koalicija) odgovorili su na nešto opuštenija pitanja, poput toga što su htjeli postati kad su bili, koji su im omiljeni glazbeni izvođači, filmovi i sportaši.

Lukanić (Živi zid) rekao je kako je odmalena "imao osjećaj da nešto na kugli zemaljskoj nije u redu".

Pročitajte i ovo Sučeljavanje kandidata za izbore za Europski parlament (Foto: Dnevnik.hr) Sučeljavanje Kandidati za EP o svojim kreditima: "Živim kod svekra i svekrve, ljetujem kod mame i tate. Što će mi kredit?" Tihomir Lukanić iz Živog zida (Foto: Dnevnik.hr) Što misle kandidati za EP? Bi li građani danas glasali za ulazak u EU? "Europska unija je dogorjela svijeća", "Ne smijemo zabijati glavu u pijesak"

"Uvijek sam htio pomoći nekom prvom do sebe", kazao je Lukanić. Na to ga je Bago pitao je li možda želio postati svećenik, na što je Lukanić odgovorio: "Ne, ne."

Sonja Čikotić (Most) željela je postati odvjetnica, Valter Flego (Amsterdamska) inženjer strojarstva, a Karlo Ressler (HDZ) i Biljana Borzan (SDP) liječnici.

Kao omiljenog glazbenika Sonja Čikotić izdvojila je Josipu Lisac, Flego Mišu Kovača i Dire Straitse, dok je Borzan poručila kako najviše voli glazbu hrvatskog novog vala. Lukanić se pak nije mogao odlučiti ni za koga, ali je kazao kako su ga uvijek fascinirali veliki koncerti 70-ih i 80-ih poput Live Aida.

Omiljeni film Valteru Flegi je "Dolce Vita", a svi kandidati uživaju gledati "Tko pjeva, zlo ne misli". Flego je još spomenuo i "H-8".

Najbolji sportaš za Ressler i Borzan je Goran Ivanišević, Lukanić je izdvojio Luku Modrića, Sonja Čikotić Blanku Vlašić, a Valter Flego Kosteliće.

Na pitanje bi li za ručak radije jeli svinju ili ribu, za ribu su se odlučili Flego i Borzan. Ressler i Čikotić preferiraju svinjetinu, dok je Lukanić odgovorio kako bi on najradije izabrao šopsku salatu. Nije htio odgovoriti znači li to da je vegetarijanac.

Kandidati su otkrili i imaju li kredite u kunama ili eurima. Kako je proteklo sučeljavanje, pogledajte ovdje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene