Za vrijeme najveće koronakrize svakodnevno smo ga gledali. Dok čekamo da konačno proglasi kraj epidemije, prisjetili smo se kako je Krunoslav Capak izgledao prije 15 godina.

Galerija


Šef HZJZ-a Krunoslav Capak danas je jedno od najprepoznatljivijih lica u Hrvatskoj. Vodeći hrvatski epidemiolog bio je jedna od ključnih figura koje su rješavale epidemiju koronavirusa u Hrvatskoj. Za vrijeme najveće krize, kao jedan od glavnih ljudi Nacionalnog stožera, svakodnevno nas je obavještavao o novostima o koronavirusu.

Krunoslav Capak - 1
Krunoslav Capak Foto: Davorin Višnjić, Robert Anić/Pixsell

Vezani članci Koronavirus, Srbija Tuga u Srbiji: Od koronavirusa preminula beba koja je imala samo devet dana Emotivni putnici iz Australije sletjeli na Novi Zeland - 3 Suze zbog otvaranja granice nakon godinu dana blokade: "Nisam očekivala da ću biti toliko emotivna"

Hrvatska već danima nema novooboljelih, a broj aktivnih slučajeva zaraze trenutačno je 48. Dok čekamo da konačno objavi i kraj epidemije, fotoagencija Pixsell prisjetila se kako je Krunoslav Capak izgledao prije 15 godina, kada je malo tko za njega znao. Tada, 2005. bio je voditelj Službe za zdravstvenu ekologiju pri HZJZ-u.