Vili Beroš
Vili Beroš Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Pixsell

Nacionalni stožer objavio je najnovije podatke s koronavirusom u Hrvatskoj, a ministar zdravstva Vili Beroš na Twitteru je napisao kako se epidemija "na trenutke činila kao borba, na trenutke kao odbrojavanje".


Nacionalni stožer civilne zaštite javio je kako je danas još jedan dan bez novih slučajeva. I dalje je ukupan broj oboljelih 2246. Oporavilo se 2095 osoba i još je 51 oboljela, od čega je na bolničkom liječenju 17 osoba.

Vezani članci Koronavirus u BiH U BiH u četvrtak novih 267 slučajeva, koronavirusom zaražen i šef Obavještajno-sigurnosne agencije Damir Trut, pomoćnik ministra unutarnjih poslova Šef civilne zaštite otkrio imamo li dovoljno zaliha zaštitne opreme i kakve bi mogle biti kazne ako se ne pridržavamo propisanih mjera

Ministar zdravstva Vili Beroš na Twitteru je objavio kako je danas stoti dan otkako je koronavirus stigao u Hrvatsku.

"U lipnju, pa ni danas, nema novooboljelih. Na trenutke se činilo kao borba, na trenutke kao odbrojavanje. Ali kad se radi uz dobar tim i savjesne građane, to je odbrojavanje do pobjede!" poručuje Beroš. 

Beroš je jučer epidemiološku situaciju ocijenio više nego zadovoljavajućom.

"Trebamo biti oprezni i čim ne bude cirkulacije virusa, razmišljat ćemo o tome da proglasimo kraj epidemije", kazao je ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak.