Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaka čast!

Kad se male ruke slože: Studenti iz "Cvjetnog" za bakicu u nevolji prikupili gotovo 20 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaku nedjelju poslije podne se oko studentskih domova Šara i Cvjetno može čuti "limenkee, bocee" napisala je jedna studentica na svom Facebook profilu.

"To dolazi jedna stara baka kojoj je penzija od 1000 kuna mala pa dodatno 'zarađuje' na limenkama i bocama čija je povratna vrijednost 0,50 lipa. Cilj joj je skupiti nekih 40 boca dnevno kako bi zaradila 20 kuna", piše u statusu.

Pročitajte i ovo Prosječna zagrebačka plaća iznosi 1355 eura Stigli podaci Imate li je i vi? Objavljeno koliko iznosi prosječna zagrebačka plaća Dvojac u Zagrebu plaćao krivotvorenim novčanicama uhićeni su Dvojac harao dućanima: Lažnim novčanicama kupovali odjeću, parfeme...

No, baka uskoro ide na operaciju očiju, a studenti se polako vraćaju svojim kućama pa su se oni koji inače imaju smještaj u domu "Cvjetno naselje" zabrinuli za baku. Brine ih kako će nakon operacije skupljati boce, a i od koga jer njih tu neće biti do jeseni. 

I zato su postavili kutiju za skupljanje pomoći ispred menze u domu. Cilj im je bio sakupiti 1800 kuna, kako bi baka bila mirna do jeseni, dok se oni ne vrate nazad u dom. 

Na kraju su uspjeli prikupiti čak 19.300 kuna.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene