Dario Juričan izveo desant na Zagrebački Holding, podigao šatore i donio janjetinu
Dario Juričan izveo desant na Zagrebački Holding, podigao šatore i donio janjetinu Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Dario Juričan na svom je profilu na Facebooku objavio poziv na ročište zbog postavljanja šatora ispred zgrade Zagrebačkog holdinga u siječnju kad je građanima dijelio janjetinu.


"Nakon 7 mjeseci pravna država zove me na megdan zbog navodnog nelegalnog postavljanja šatora ispred Zagrebačkog holdinga u siječnju 2020. Postavljanje šatora stari je hrvatski običaj i ja ću kao svjedoke zvati: Josipa Klemma, Đuru Glogoškog, Kolindu Grabar-Kitarović, Mirka Ljubičića Švepsa, Antu Deura, Milijana Brkića i Milana Bandića.

Vezani članci Milan Bandić Holding se oglasio o nabavi novih automobila vrijednih 16,6 milijuna kuna: "Nemamo vozni park s vlastitim vozilima" Dario Juričan Juričanu prošla žalba: "Rezaču etiketa, izgubio si na sudu. Ja ću biti Milan Bandić"

Njihove adrese su mi nepoznate, a nisam siguran u kojem stanu preživa Bandić jer je pored svoga stana u Bužanovoj 4 koristio i raspolagao s još tri tajna stana. Navedeni svjedoci sudu će obrazložiti što znači spontano okupljanje, postavljanje šatora i nenaplate kazne za 555 dana koja se meni, malom krimosu, želi naplatiti za jedan dan za šatore koje nisam osobno postavio", napisao je Juričan. 

Podsjetimo, Juričan je početkom siječnja postavio šator ispred Zagrebačkog holdinga i rekao kako poziva ''hrvatski narod: kriminalce i ostale da dođu preuzeti svoj komad te gradske tvrtke''

"Ja sam mala sitna duša, kriminalac, ovo preko su fini ljudi", izjavio je novinarima Juričan, koji tada u sklopu akcije "100 % ZA HRVATSKU & 366 % ZA HOLDING!" pozvao građane na janjetinu.