Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ja sam sitan krimos"

Juričan dobio poziv na sud zbog šatora s janjetinom ispred Holdinga: "To je naš stari običaj, zvat ću Klemma i Glogoškog za svjedoke"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dario Juričan na svom je profilu na Facebooku objavio poziv na ročište zbog postavljanja šatora ispred zgrade Zagrebačkog holdinga u siječnju kad je građanima dijelio janjetinu.

"Nakon 7 mjeseci pravna država zove me na megdan zbog navodnog nelegalnog postavljanja šatora ispred Zagrebačkog holdinga u siječnju 2020. Postavljanje šatora stari je hrvatski običaj i ja ću kao svjedoke zvati: Josipa Klemma, Đuru Glogoškog, Kolindu Grabar-Kitarović, Mirka Ljubičića Švepsa, Antu Deura, Milijana Brkića i Milana Bandića.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Bez privatnih investicija Sve o novom projektu garaže u Klaićevoj: "Gotovo će se poduplati kapacitet parkirnih mjesta u središtu grada" Što povezuje Holding, Možemo i Darija Juričana? - 3 Uskoro Holdingov plan Što je Juričan radio na sastanku s Benčić i Vukovićem? ''Nitko nije prolaznik, nema slučajnosti''

Njihove adrese su mi nepoznate, a nisam siguran u kojem stanu preživa Bandić jer je pored svoga stana u Bužanovoj 4 koristio i raspolagao s još tri tajna stana. Navedeni svjedoci sudu će obrazložiti što znači spontano okupljanje, postavljanje šatora i nenaplate kazne za 555 dana koja se meni, malom krimosu, želi naplatiti za jedan dan za šatore koje nisam osobno postavio", napisao je Juričan. 

Podsjetimo, Juričan je početkom siječnja postavio šator ispred Zagrebačkog holdinga i rekao kako poziva ''hrvatski narod: kriminalce i ostale da dođu preuzeti svoj komad te gradske tvrtke''

"Ja sam mala sitna duša, kriminalac, ovo preko su fini ljudi", izjavio je novinarima Juričan, koji tada u sklopu akcije "100 % ZA HRVATSKU & 366 % ZA HOLDING!" pozvao građane na janjetinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene