Obavijesti Video Pretražite Navigacija
označio ''škorin parking''

Juričan Bandiću: ''Ti si dežurni droljo koji je Škori sredio parking i kućicu za Advent''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dario Juričan, redatelj koji sebe naziva gradonačelnikom svemira, poslao je novo pismo zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću. Obrušio se na dodjelu prostora Domovinskom pokretu Miroslava Škore.

Dario Juričan upozorava da je Milan Bandić dodijelio 200 kvadrata prostora Domovinskom pokretu za 6 kuna po kvadratnom metru, a da je inače prosječna cijena 12 puta veća - oko 75 kuna.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna Ivane Petrović TJEDNI PREGLED IVANE PETROVIĆ Nakon sprovodnog kiča Milana Bandića već je stvorena areola finalista u drugome krugu Kandidati za gradonačelnika Zagreba Potrebno restrukturiranje Utrka za Zagreb prožeta niskim udarcima: ''Škoro tek nakon što se osobno uvjerio da je pokojni gradonačelnik pokopan, najavljuje svoju kandidaturu''

''Ali briga tebe, moj Rezaču etiketa, taj prostor je još uvijek znatno manji od onih 240 m² koje ti koristiš i kojima raspolažeš u svom obiteljskom gnijezdu, penthausu u Bužanovoj ulici. Mene je uvijek zanimalo je l' ti, kume, dovoljno tih 240 m²? Jel kao minotaur šećeš po tim sobama i supruga Vesna ostavlja za sobom klupko vune dok te traži po stanu? Ili s obzirom na to koliko je izrezanih etiketa nađeno kod tebe, umjesto vune supruga Vesna ostavlja za sobom Fendi etikete?'' napisao je Juričan na Facebooku.

O etiketama u Bandićevu stanu

''Kad smo već kod etiketa, ono kad je Uskok otprhutao iz tvog stana, jesi li, kao seljo, šivao natrag na namještaj te Fendi etikete ili si ih, onako široke ruke, opet kao seljo, dao vozačima da se mogu doma kur*it? Ako ih je pak Uskok uzeo kao corpus delicti, nadam se da ćeš ih dobiti natrag od Suda, kao što si dobio natrag sva tri tajna stana kojima si raspolagao i koristio se njima i koje pajdo Mate Brzica sad tako revno rasprodaje, kao da ih se želi otarasiti'', dodao je.

Trn u oku Juričanu je sad prostor koji je dobio Miroslav Škoro. ''Mnogi su bili protiv njega i njegove stranke, a ja, eto, moram reći da je mene jako razveselilo. Svi ti fini, nerealizirani i častohlepni ljudi sada su na okupu, pa se međusobno mogu natjecati tko će glasnije zazvati poglavnika i sočnije hračnuti po Srbima, izbjeglicama, svima drugima i drugačijima'', ironizira.

''Tebi je svejedno, moj Rezaču etiketa. Znaš ti dobro kako zovu Škoru i njegov pokret: Trgovac i Imovinski pokret. A s takvima dobro znaš, ipak si ti dežurni droljo koji je Škori sredio i parking kod bolnice Merkur i kućicu za Advent. Dobar si ti čovjek'', piše Juričan.

Najavio je da će Bandiću sagraditi spomenik u centru Zagreba, ''na mjestu neke od razrušenih kuća s crvenom naljepnicom, da se svi s ponosom sjete koga su šest puta birali za gradonačelnika''.

''Nego, nadam se da će potrebiti pajdo Škoro uskoro uz taj poslovni prostor dobiti i pripadajući parking. Ja sam si uzeo slobodu da ga označim jer znaš kako se kaže, moj Rezaču, parking, sad il' nikad!'', zaključuje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene