Josip Stojanović Jolly potvrdio je da Mercedes parkiran u dvorištu ministrice Žalac pripada njegovoj tvrtki te da ga je unajmila Vinka Ivanković.

Galerija


''Automobil je u vlasništvu naše rent-a-car kuće. Ministrica Žalac nema baš nikakve veze s tim. Da ga je ministrica kupila, ja bih to sigurno znao. Auto je u najam uzela gospođa Vinka Ivanković, to je vjerojatno mama ministrice'', rekao je Josip Stojanović Jolly pokazujući ugovor.

Vezani članci Najam automobila (Foto: Dnevnik.hr) "Mjesečni najam baš i nije čest": Provjerili smo koliko bi vas koštalo rentanje Mercedesa iz dvorišta ministrice Žalac Davor Bernardić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Bernardić o Mercedesu iz dvorišta ministrice Žalac: "Tu postoji ozbiljna sumnja na korupciju"

Kaže da je automobil iznajmljen po uobičajenim uvjetima. Rekao je da novinarima ne može dati ugovor na uvid zbog GDPR-a, ali ga je pokazao na konferenciji za novinare.

Na pitanje je li majka ministrice dobila popust, tvrdi da nije: "Mi ne dajemo popuste, kod nas nema popusta ni na servis. Gdje bi mi došli? Mercedes tu ima stroga pravila. Ja sam rekao samo svojima - nemojte izmišljati toplu vodu nego se samo držite Mercedesovih pravila".