Josip Stojanović Jolly potvrdio je da Mercedes parkiran u dvorištu ministrice Žalac pripada njegovoj tvrtki te da ga je unajmila Vinka Ivanković.

Galerija


''Automobil je u vlasništvu naše rent-a-car kuće. Ministrica Žalac nema baš nikakve veze s tim. Da ga je ministrica kupila, ja bih to sigurno znao. Auto je u najam uzela gospođa Vinka Ivanković, to je vjerojatno mama ministrice'', rekao je Josip Stojanović Jolly pokazujući ugovor.

Vezani članci Zdravko Marić (Foto: Filip Kos/PIXSELL) Povjerenstvo pokrenulo postupak protiv Marića zbog odlaska u Rusiju s Jollyjem Mercedes na kojem je izbio požar (Foto: Dnevnik.hr) ''Kupit ćemo bolji auto'': Vlasnik Mercedesa koji je izgorio na Laništu za DNEVNIK.hr rekao da ga nije strah, ali...

Kaže da je automobil iznajmljen po uobičajenim uvjetima. Rekao je da novinarima ne može dati ugovor na uvid zbog GDPR-a, ali ga je pokazao na konferenciji za novinare.

Na pitanje je li majka ministrice dobila popust, tvrdi da nije: "Mi ne dajemo popuste, kod nas nema popusta ni na servis. Gdje bi mi došli? Mercedes tu ima stroga pravila. Ja sam rekao samo svojima - nemojte izmišljati toplu vodu nego se samo držite Mercedesovih pravila".