Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čiji je automobil?

Jolly pokazao ugovor o najmu Mercedesa: "Ministrica Žalac nema baš nikakve veze s time"

Josip Stojanović (Dnevnik.hr)
Josip Stojanović (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija +0 Josip Stojanović (Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Josip Stojanović Jolly potvrdio je da Mercedes parkiran u dvorištu ministrice Žalac pripada njegovoj tvrtki te da ga je unajmila Vinka Ivanković.

''Automobil je u vlasništvu naše rent-a-car kuće. Ministrica Žalac nema baš nikakve veze s tim. Da ga je ministrica kupila, ja bih to sigurno znao. Auto je u najam uzela gospođa Vinka Ivanković, to je vjerojatno mama ministrice'', rekao je Josip Stojanović Jolly pokazujući ugovor.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Kaže da je automobil iznajmljen po uobičajenim uvjetima. Rekao je da novinarima ne može dati ugovor na uvid zbog GDPR-a, ali ga je pokazao na konferenciji za novinare.

Na pitanje je li majka ministrice dobila popust, tvrdi da nije: "Mi ne dajemo popuste, kod nas nema popusta ni na servis. Gdje bi mi došli? Mercedes tu ima stroga pravila. Ja sam rekao samo svojima - nemojte izmišljati toplu vodu nego se samo držite Mercedesovih pravila".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene