Bivši zamjenik ravnatelja policije Josip Ćelić i dalje tvrdi da je njegov šef Nikola Milina znao da je bio na tajnom zadatku nakon što je snimka o prebrzoj vožnji procurila u javnost.

Galerija


Josip Ćelić, bivši zamjenik ravnatelja policije, i dalje tvrdi da je glavni ravnatelj policije Nikola Milina znao da je Ćelić bio na tajnom zadatku kada je snimljen tijekom prebrze vožnje.

Vezani članci Nikola Milina (Foto: Dnevnik.hr) Prvi čovjek policije otkrio na koje je mjesto Ćelić premješten Josip Čelić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Pljušte ostavke u policiji: Nakon Ćelića ostavku podnijela još dva policijska šefa, nakon nadzora sumnja pala na čak petoricu policajaca

Glavni ravnatelj policije odluku suda, koji je prihvatio Ćelićevo opravdanje i oslobodio ga krivnje, ne želi komentirati. Ponavlja da on ne zna sve zadatke koji su u tijeku, a kada je prekršajni postupak već bio pokrenut ruke su mu, kaže, bile vezane.

''Gledajte, ja sam vam rekao da takve pojedinačne i osobne razgovore neću sada podijeliti sa javnošću.
Sve što sam mogao iskomunicirati to sam iskomunicirao. Vidjeli ste da je onda već poduzet prekršajni postupak, da je pokrenut i ja više nemam, niti sam imao, mogućnosti bilo što poduzimati'', kaže Milina.

"Rekli smo da saznanja o samom tom događaju nismo imali dok nije objavljena snimka. Vidjeli ste u tom slučaju da je nakon medijske objave policijska postaja podnijela prekršajni nalog. Napravili smo ono što smo trebali", rekao je Milina novinarima u Ministarstvu unutarnjih poslova.

Podsjetimo, Ćelić je u prebrzoj vožnji snimljen u ožujku prošle godine, a zahtjev za razrješenjem podnio je krajem listopada, kada je snimka njegove vožnje objavljena u medijima. (V.P./Hina)

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr