Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mafijaški obračun?

Procurili detalji ubojstva u Splitu: Otkriveno tko je muškarac čije je tijelo pronađeno na gradilištu transportnog terminala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je u srijedu ujutro pronađen mrtav u blizini jednog od gradilišta TTTS-a (Trgovačko-transportni terminal Split) ubijen je, a riječ je o 34-godišnjem vojnom policajcu A.P.

Iako niti policija niti ŽDO nisu htjeli govoriti o identitetu, Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da je ubijen bivši djelatni vojnik A.P. (34) iz Splita, koji se posljednjih nekoliko godina spominjao u kontekstu preprodaje narkotika. Najvjerojatnije je ubijen iz pištolja negdje drugdje te je dovezen automobilom u dvorište ispred skladišta u izgradnji i izbačen.

Pročitajte i ovo Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu Sve se istražuje Otkriven motiv ubojstva poznate grafičke dizajnerice: Zašto je ubojica majci dvoje djece prerezao vrat? Danka Ilić gdje je tijelo djevojčice? Otkriveni rezultati DNK analize automobila kojim su ubojice udarili i vozili malenu Danku Ilić

S obzirom na fizičku konstituciju žrtve, vjerojatno je u njegovoj likvidaciji sudjelovalo više osoba jer ga jedan počinitelj nije mogao tako lako unijeti u vozilo te potom i iznijeti van. Policija je dojavu dobila u srijedu oko 7.40 sati kada je na leš naišao jedan od radnika.

Na mjestu gdje je pronađen leš nisu pronađeni nikakvi dokumenti. Preminuli muškarac je jače tjelesne građe, s upečatljivim velikim tetovažama na obje ruke, tamnije puti, s kratkom tamnom kosom izbrijanom sa strane. Izrešetan je s nekoliko hitaca, više od pet, u prsni koš i najmanje jednim u glavu.

Slobodna Dalmacija piše kako je A.P. u svibnju prošle godine "pao" u policijskoj akciji splitskog Odjela za droge kao šef lanca krijumčara kokaina i amfetamina. Tada je bio uhićen u mjestu Kljaci, a uz sebe je imao određenu svotu novca i mobitel preko kojega je, sumnja se, dogovarao nabavu i prodaju narkotika. Krajem prosinca prošle godine na Prekršajnom je sudu osuđen na 18 tisuća kuna kazne zbog posjedovanja 12 grama kokaina.

Policija raspolaže s nekoliko dokaza nađenih na mjestu pronalaska tijela koji bi im mogli biti od pomoći tijekom istraživanja, a jedan od njih su i snimke nadzornih kamera okolnih poslovnih objekata na kojima se navodno vidi jedan automobil koji oko 3.30 u noći dolazi i ubrzo odlazi iz smjera mjesta na kojemu je tijelo nađeno.

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene