Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POS-ovi stanovi u Fažani

Još jedan apsurd: Stanove uredno platili, ali u njih već mjesecima ne mogu ući

Stanove uredno platili, ali u njih već mjesecima ne mogu ući (Foto: Vijesti Nove TV u 17)
Stanove uredno platili, ali u njih već mjesecima ne mogu ući (Foto: Vijesti Nove TV u 17) Vijesti Nove TV u 17
Aktualno Galerija Stanove uredno platili, ali u njih već mjesecima ne mogu ući (Foto: Vijesti Nove TV u 17) Stanove uredno platili, ali u njih već mjesecima ne mogu ući (Foto: Vijesti Nove TV u 17) Foto: Vijesti Nove TV u 17 Stanove uredno platili, ali u njih već mjesecima ne mogu ući (Foto: Vijesti Nove TV u 17) Stanove uredno platili, ali u njih već mjesecima ne mogu ući (Foto: Vijesti Nove TV u 17) Foto: Vijesti Nove TV u 17 +0 Stanove uredno platili, ali u njih već mjesecima ne mogu ući (Foto: Vijesti Nove TV u 17) Galerija 1/3 >>
Kupci POS-ovih stanova u Fažani mjesecima ne mogu u svoje domove iako su ih uredno platili, uglavnom na kredit pa trenutačno plaćaju i ratu kredita i podstanarstvo.

Ogorčeni su i ljuti prije svega na izvođača koji im je nekoliko puta odgađao useljenje. Posljednji put to se dogodilo zbog nemogućnosti dobivanja uporabne dozvole za protupožarna vrata koja prema riječima inspektora nisu vrata iz projekta.

Pročitajte i ovo Sandra Benčić Priuštivi najam Hrvati odgađaju zasnivanje obitelji jer nemaju gdje živjeti: Evo kako će to riješiti oporbenjaci ako dođu na vlast POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

„Na ovom ponovljenom tehničkom pregledu nikakvog razloga nije bilo da se ne izda dozvola. I nadzorni inženjer je dao izjavu da je sve ok, međutim opet ništa“, kaže Antun Rogač, izvođač radova i opunomoćenik APN-a.

Voditelj Inspektorata unutarnjih poslova PU Istarske Moreno Kancijani kaže kako je problem u tome što izvođač radova na tehničkim pregledima nije prezentirao pravovaljanu dokumentaciju kojima dokazuje kvalitetu ugrađenih proizvoda.

„Uporabna dozvola, odnosno pozitivno mišljenje inspekcije zaštite od požara izdat će se onog trenutka kad se dokaže da su svi ugrađeni materijali pravovaljani i određene kvalitete“, kaže Kancijani.

Jedan od ogorčenih vlasnika strana poručio je samo kako ih svi navedeni razlozi ne zanimaju već žele što prije doći do ključeva svojih stanova.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene