Olimpijski uspjesi hrvatskih predstavnika bili su tema i među članovima i članicama Vlade pa je ministar financija Zdravko Marić tijekom konferencije za medije ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac "uletio" jednim trik pitanjem.


Hrvatski tenisači Nikola Mektić, Mate Pavić, Marin Čilić i Ivan Dodig u petak ušli su u olimpijsku povijest, naime, nakon 113 godina, odnosno  tek treći put u povijesti Olimpijskih igara u finalu muških parova igrat će sva četiri tenisača iz iste zemlje.

Nikola Mektić i Mate Pavić Pavić i Mektić u hrvatskom finalu, imamo zlatnu i srebrnu olimpijsku medalju: Tenis ovo ne pamti 113 godina!

Za koga navijati, teško je pitanje, a odgovor na njega potražio je od svoje kolegice ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac i ministar financija Zdravko Marić.

Na konferenciji za medije nakon Vlade dok je odgovarala na pitanja vezana uz prvi dio svojega resora iz publike je ''uletjelo'' i trik pitanje.

Za njega je bio zaslužan Marić, inače poznat kao jedan od najvećih ljubitelja sporta u Vladi, a kolegicu iz Vlade je i nasmijao.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr