Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tenzije između SDP-a i IDS-a

Jakovčić: Nema pucanja koalicije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne smiruju se tenzije između koalicijskih partnera SDP-a i IDS-a.

U najneugodnijoj situaciji našao se ministar Veljko Ostojić koji sjedi u Vladi Zorana Milanovića s kojim njegov šef Ivan Jakovčić više ne želi komunicirati. Povišene tenzije ministar Ostojić pripisuje nadolazećim lokalnim izborima. Ako iz Vlade izađe IDS, rekao je, naravno da izlazi i on. Zoran Milanović već danima ne želi komentirati prepirke s IDS-om, a sve se zakuhalo jer je SDP podržao Damira Kajina kao kandidata za istarskog župana, dok IDS ima svog.

>> Kajin: Nastavit ću živjeti vrijednosti IDS-a

'Ja o ostavci ne razmišljam, ali logično je da ukoliko se neke stvari u koaliciji radikalno promjene da je i ta opcija moguća. Ja vjerujem da će nakon što izbori prođu se sve to skupa smiriti i da će odnosi između SDP-a i IDS-a biti dobri kao što su bili i prije', rekao je Ostojić.

Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić je kazao da IDS ostaje koalicijski partner. 'Ajmo zaključiti već jednom tu priču. Nema pucanja koalicije, IDS ostaje koalicijski partner. Vlada je stabilna, ovdje se radi o nečemu drugom. Radi se o pokušaju da se Istra pokuša osvojiti na jedan nemoralan način. Nitko nije do sad uspio, siguran sam da neće uspjeti ni sada', rekao je.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Zoran Milanović Iz minute u minutu Tko je korak bliže sastavljanju Vlade? Koškanja na ljevici, a ljuti protivnici naći će se na jednom mjestu Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene