Područje Karlovca i Draganića je u četvrtak oko 18:35 sati zahvatilo olujno nevrijeme, koje je trajalo 15-tak minuta, uz jaki pljusak i vjetar.


Ukoliko imate fotografije nevremena u Karlovcu pošaljite ih na moj.report@novatv.hr

Jaki vjetar od 70 do 80 kilometara na sat, na pojedinim mjestima i 90 km lomio je i čupao drveće te rušio pojedine krovove, doznaje se od Dubravka Došena, meteorološkog motritelja glavne Meteorološke postaje Karlovac.

Iz karlovačkog policijskog centra 192 navode da promet na glavnim prometnicama nije u prekidu, međutim vatrogasci uklanjaju drveće i granje s više gradskih prometnica, te u selima Šišljavić i Rečica.

Vezani članci Poplavljena ulica, ilustracija Oluje u Bavarskoj poplavile ceste i podrume: "Na ulici je bila bujica. Hitne službe nisu stigle odgovoriti na sve pozive" Slika nije dostupna Olujni vjetar prouzročio veliku štetu u Ogulinu, građanima se savjetuje da ne izlaze iz domova

>> Zaštite svoje aute i imovinu prije mogućeg NEVREMENA!

U Državnom centru 112 doznaje se da vatrogasci u selu Gudrovci, u općini Draganić, uklanjaju s ceste ostatke dva krova, koje je olujni vjetar odnio s kuća.

U prekidu je opskrba električnom energijom u prigradskim naseljima Kaštel, Ilovac i Pojatno.

>> VIDEO Nevrijeme poharalo Njemačku

Dubravko Došen upozorava građane Karlovca da je večerašnje nevrijeme 'samo uvod u ono koje nas očekuje sutra'. Ovo nije ništa prema nevremenu koje očekujemo sutra, a najvjerovatnije će ga pratiti i tuča veličine lješnjaka, kazao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook