Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci u akciji

FOTO Karlovac: Olujno nevrijeme čupalo drveće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Područje Karlovca i Draganića je u četvrtak oko 18:35 sati zahvatilo olujno nevrijeme, koje je trajalo 15-tak minuta, uz jaki pljusak i vjetar.

Ukoliko imate fotografije nevremena u Karlovcu pošaljite ih na moj.report@novatv.hr

Pročitajte i ovo Poplava u Los Angelesu - 1 Vremenski fenomen Snažna oluja pogodila Kaliforniju: Atmosferska rijeka ubila više ljudi Oluja Upozorenje VIDEO Pineapple Express pogodio Kaliforniju: Sve je potopljeno, a najgore tek dolazi: "Ovo bi mogla biti povijesna oluja"

Jaki vjetar od 70 do 80 kilometara na sat, na pojedinim mjestima i 90 km lomio je i čupao drveće te rušio pojedine krovove, doznaje se od Dubravka Došena, meteorološkog motritelja glavne Meteorološke postaje Karlovac.

Iz karlovačkog policijskog centra 192 navode da promet na glavnim prometnicama nije u prekidu, međutim vatrogasci uklanjaju drveće i granje s više gradskih prometnica, te u selima Šišljavić i Rečica.

>> Zaštite svoje aute i imovinu prije mogućeg NEVREMENA!

U Državnom centru 112 doznaje se da vatrogasci u selu Gudrovci, u općini Draganić, uklanjaju s ceste ostatke dva krova, koje je olujni vjetar odnio s kuća.

U prekidu je opskrba električnom energijom u prigradskim naseljima Kaštel, Ilovac i Pojatno.

>> VIDEO Nevrijeme poharalo Njemačku

Dubravko Došen upozorava građane Karlovca da je večerašnje nevrijeme 'samo uvod u ono koje nas očekuje sutra'. Ovo nije ništa prema nevremenu koje očekujemo sutra, a najvjerovatnije će ga pratiti i tuča veličine lješnjaka, kazao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene