Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Anonimni izvor

Napad iz vrha HDZ-a: "Milinović manipulira, laže da mu je bilo kakav zahtjev ispunjen"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Izbori za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a bili su i prije njegove autobus-demokracije raspisani za 9. rujna", rekao je izvor iz vrha HDZ-a o Darku Milinoviću.

Kandidat za predsjednika HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović manipulira i svoj poraz nastoji predstaviti kao tobožnju pobjedu jer su izbori za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a bili i "prije njegove autobus-demokracije" raspisani za 9. rujna, rekao je u srijedu navečer za Hinu izvor iz vrha HDZ-a.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

"Milinović manipulira, svoj poraz nastoji predstaviti kao tobožnju pobjedu. U tom cilju laže da mu je bilo kakav zahtjev 'ispunjen'. Izbori za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a, naime, bili su i prije njegove autobus-demokracije raspisani za 9. rujna", rečeno je za Hinu.

Izvor iz vrha HDZ-a istaknuo je i da se "predstava koju je pokušao izvesti u Središnjici HDZ-a pokazala za njega (Milinovića) neuspješnom".

"Naglašavajući da je trijumfirao jer je 'dobio jamstvo' da će se izbori za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a održati onda kada su se i trebali održati, potvrdio je da je izvodio show isključivo radi sebe, a ne radi, kako je tvrdio, unutarstranačkih izbora za GO Gospića i 'zaštite svojih članova'", rekao je izvor.

Milinović je u srijedu navečer, ispred Središnjice HDZ-a, izjavio kako su dobili jamstvo da će se stranački izbori za predsjednika ličko-senjske organizacije HDZ-a održati 9. rujna, a nakon toga je, zajedno s dvjestotinjak članova stranke iz županije, otišao iz zgrade stranačke Središnjice.

Dvjestotinjak članova HDZ-a Ličko-senjske županije jučer je s četiri autobusa došlo u Zagreb kako bi izrazili nezadovoljstvo vezano za proces održavanja stranačkih izbora. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene