U hladnjači pronašli 90 paketa droge (Foto: MUP) - 1
U hladnjači pronašli 90 paketa droge (Foto: MUP) - 1

Dvojica državljana Crne Gore i jedan srbijanski državljanin, uhićeni u petak navečer u kamionu beogradskih registracija u kojem je pronađeno 90 kilograma marihuane, zadržani su u jednomjesečnom istražnom zatvoru.


Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda istražni zatvor odredio je Predragu Markoviću, Davoru Avdiću i Stefanu Lalatoviću. Kako je riječ o stranim državljanima, istražni zatvor određen im je zbog opasnosti od bijega, ali i ponavljanja nedjela, doznaje se na Sudu.

Vezani članci Indijska konoplja (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Poreč: Uhićen uzgajivač marihuane vrijedne 200.000 kuna, pretragom pronađeno 59 stabljika indijske konoplje Sud u Šibeniku (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Osumnjičenoj za podmetanje požara u Šibeniku određen jednomjesečni istražni zatvor

Zagrebačka policija u subotu je izvijestila da je u kamionu hladnjači beogradskih nacionalnih oznaka parkiranom u Ulici Klin pronašla 90 kilograma marihuane i uhitila dvojicu državljana Crne Gore, od 20 i 21 godinu, te 37-godišnjeg državljanina Srbije.

Pregledom vozila na vrhu kontejnera hladnjače uočen je prostor odvojen od tovarnog. Zatražen je nalog za pretragu te je utvrđeno da je tovarni prostor prepravljen, a u osam odvojaka pronađeno je 90 paketa s "više od 90 kilograma materije nalik na drogu marihuanu", izvijestila je ranije policija. (Hina)

Viroze u punom jeku, a gripa samo što nije pokucala na vrata: Tko se treba cijepiti i za koga je besplatno?