Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zbog opasnosti od bijega

Istražni zatvor krijumčarima 90 kilograma marihuane iz beogradske hladnjače

U hladnjači pronašli 90 paketa droge (Foto: MUP) - 1
U hladnjači pronašli 90 paketa droge (Foto: MUP) - 1 Foto: MUP
Dvojica državljana Crne Gore i jedan srbijanski državljanin, uhićeni u petak navečer u kamionu beogradskih registracija u kojem je pronađeno 90 kilograma marihuane, zadržani su u jednomjesečnom istražnom zatvoru.

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda istražni zatvor odredio je Predragu Markoviću, Davoru Avdiću i Stefanu Lalatoviću. Kako je riječ o stranim državljanima, istražni zatvor određen im je zbog opasnosti od bijega, ali i ponavljanja nedjela, doznaje se na Sudu.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Zagrebačka policija u subotu je izvijestila da je u kamionu hladnjači beogradskih nacionalnih oznaka parkiranom u Ulici Klin pronašla 90 kilograma marihuane i uhitila dvojicu državljana Crne Gore, od 20 i 21 godinu, te 37-godišnjeg državljanina Srbije.

Pregledom vozila na vrhu kontejnera hladnjače uočen je prostor odvojen od tovarnog. Zatražen je nalog za pretragu te je utvrđeno da je tovarni prostor prepravljen, a u osam odvojaka pronađeno je 90 paketa s "više od 90 kilograma materije nalik na drogu marihuanu", izvijestila je ranije policija. (Hina)

Aktualno Viroze u punom jeku, a gripa samo što nije pokucala na vrata: Tko se treba cijepiti i za koga je besplatno? Od srijede cijepljenje protiv gripe (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Od srijede cijepljenje protiv gripe (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Od srijede cijepljenje protiv gripe (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvatska Viroze u punom jeku, a gripa samo što nije pokucala na vrata: Tko se treba cijepiti i za koga je besplatno? 1/2 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene