Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon mjeseci rehabilitacije

Ispunila mu se želja: Mladić pretučen u Čileu navijao za Medvjede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivanu Stvoriću, 26-godišnjaku koji je prije godinu i pol dana pretučen u čileanskom Santiagu, ispunila se želja da uživo navija za zagrebačke Medvjede.

Ivanov oporavak mogao bi potrajati godinama, ali nakon mjeseci rehabilitacije sada je napokon ojačao i došao bodriti Medvjede u Dom sportova. 'Od kada sam ja išla po njega u Čile, od kad je čuo da nam je Medveščak omogućio da tamo idemo, on je stvarno želio da ide na utakmicu kad bude njegovo zdravstveno stanje dozvoljavalo i evo ga, to se sad dogodilo', ispričala je Ivanova majka, Vesna Stvorić.

Pročitajte i ovo Požar u Čileu Vjetar pogoršava situaciju VIDEO Golemi šumski požari u Čileu gutaju sve pred sobom: Najmanje 19 poginulih, više od 200 nestalih Ilustracija Drama u Čileu Gola žena usred zračne luke napadala putnike: Osoblje samo gledalo

>> Hrvat opljačkan i onesvješten u Čileu treba pomoć

>> Dobrotvorna večera za Ivana Stvorića

Rezultat je to vježbanja i terapije. 'Svakodnevno i to nevjerojatno puno, njemu nikad nije dosta, nikad nije umoran. I uvijek hoće više vježbati, jer želi što prije ozdraviti', dodala je. Ivan je napredovao od prošlog ljeta pa je i komunikacija s obitelji i prijateljima jednostavnija. 'Komuniciramo preko abecede, a Ivan polako i govori', rekla je Ivana Jurić,  Ivanova prijateljica. 'Ivan napreduje, ide to sporo, ali on je jako pozitivan i ne sumnja da će ozdraviti', dodala je Ivanova majka.

Njegovo zdravstveno stanje bilo bi i bolje da si mogu priuštiti dodatnu rehabilitaciju u termama Selce. 'Troškovi liječenja su veliki. Nešto što HZZO da, to je to, to su osnovne stvari, ali svakodnevno treba jako puno toga', ispričala je Ivanova majka.  Majka Vesna nada se da će uspjeti namaknuti dovoljno novca za rehabilitaciju. Do tada uživa u sreći svog sina zbog malih stvari, koje u teškoj situaciji - mnogo znače.

Tko želi pomoći Ivanu može to učiniti putem tekućeg računa njegove majke Vesne Stvorić u Hrvatskoj poštanskoj banci - 3213159357

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene