Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan upotrijebio papreni sprej

Uhićeni i maloljetnici: Ispred škole u Vukovaru potukla se skupina mladića hrvatske i srpske nacionalnosti

Tučnjava, ilustracija
Tučnjava, ilustracija
Policija je u četvrtak privela sedam osoba, od kojih pet maloljetnika, koji su se potukli ispred škole u vukovarskoj ulici Blage Zadre.

U srijedu oko 13 sati ispred škole u ulici Blage Zadre u Vukovaru skupina više osoba se verbalno i fizički sukobila. U tučnjavi su sudjelovali i maloljetnici, a jedan od njih je upotrijebio papar sprej.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Policajci koji su bili na mjestu događaja odmah su spriječili sukob. U službene prostorije policije privedeno je sedam osoba, među kojima je petero maloljetnika i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje.

Liječničku pomoć zatražio je 19-godišnjak kojem su u vukovarskoj bolnici utvrđene lakše ozljede.

Protiv svih privedenih osoba policija će podnijeti optužni prijedlog, a protiv jednog maloljetnika i prekršajnu prijavu.

Prema neslužbenim informacijama, potukli su se hrvatski i srpski državljani.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene