Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Revoltirana članica Hrid-a

'Nije u redu da za bitne odluke nisu znali svi, donesene su među nekolicinom i to ne može nitko demantirati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od prvog sastanka inzistira na tome da Most razjasni pravila rada no to je, ističe, izostalo.

Članica stranke Hrid Irena Petrijevčanin Vuksanović koja je u Sabor izabrana na listi Mosta u 1. izbornoj jedinici u ponedjeljak je objasnila razloge svog napuštanja sjednice Nacionalnog vijeća Mosta, rekavši kako od prvog sastanka inzistira na tome da Most razjasni pravila rada no to je, ističe, izostalo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Petrov o foteljama REFORME ALI ... Most ne želi manje ministarstava, a MUP im je 'izuzetno bitan' Slika nije dostupna Dobili 7,3 milijuna kuna TKO JE BIO NAJŠIRE RUKE? Domoljubna koalicija objavila popis donatora

"Od prvog sastanka nakon izbora inzistiram da se razjasne pravila rada, da se postigne dogovor oko toga što predlažemo, oko modela vlade i načina podrške koje Most prezentira medijima. To je izostalo. Za svaki model vlade koji se dosad predlagao kao i za neke odluke, saznala sam iz medija. Tražila sam da mi se objasni funkcija Nacionalnog vijeća Mosta jer sam njihovu ulogu uvidjela nakon što su već donijeli neke odluke. Žao mi je što je tako, ali nije u redu da za bitne odluke nisu znali svi zastupnici, donesene su među nekolicinom i to ne može nitko demantirati", kazala je Petrijevčanin Vuksanović.

ŽESTOKI ODGOVOR STIPE PETRINE 'Petrov nije slobodan čovjek'

Irena Petrijevčanin Vuksanović i njezina kolegica iz stranke Hrid Gordana Rusak te Stipe Petrina u subotu su ranije napustili sjednicu Mostova Nacinalnog vijeća, a u nedjelju se nitko od njih na sjednici u središnjici stranke nije pojavio. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene